2789
مادر من چی بگه خودش دهه ۶۰ دختربزرگش دهه۷۰😂😂

😂

ای جانم زنده باشید هردوتاتون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا به خدا حق👍ولی جدی میگم دیدم اونایی که تو ابن سنا زایمان کردن چقدر جوونتر شدن نسبت به ی سال قبل ...

دی ماهییای گل مخصوصا اصلا از سی به بعد تکون نمیخورن تازه به قول شما جوونتر هم میشن والبته که وجود بچه آدمو سر ذوق میاره....من خواهرم بچه سومش بقدری دلبرش کرده که مدام شوهرم میگه ماهم یکی بیاریم.....من دم به تله نمیدم😄😄😄😁😁

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
والا به خدا حق👍ولی جدی میگم دیدم اونایی که تو ابن سنا زایمان کردن چقدر جوونتر شدن نسبت به ی سال قبل ...

من ۳۹ زایمان کردم. اصلا هم جوون نشدم.😂 حالا بچه بزرگ‌تر بشه، آدم خواب شبش درست بشه یه چیزی. منتها با بچه کوچیک و خواب تیکه تیکه اصلا.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خب چرا بذاره کنار عزیزم!؟ دوست داری احساس پیری کنه بنده خدا

دوس ندارم چشای قشنگش اذیت شه 

چشاش ضعیفه یه کوچولو 

تا دلت بخواد احساس جوانی میکنه😂😂

منو مادرمو خواهر بزرگم باهم ۳ تایی ارایشگاه میریم موهامونو رنگ میزنیم

لباس همو میپوشیم 

لاک میزنیم ارایش میکنیم

شبا پارک میریم😂😂😂

مادرم باشگاه میاه اونوقت ما نمیریم😂😂این نامرد همه تیشرتا مارو میبره

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
بخواابید مادر من طفلی با این سن کمش 😂الان ۷ خان رستمم گذرونده خوابیده بعضی وقتا گوشی دستشه اخرشبا ...

میری یا بالنگه کفش راهیت کنم بچه👿 ای بابا نشسته اینجا مثل الارم گوشی مدااااااام میگه مادرم مادرم کتک میخوای ؟چرا میخوای با روان ما چل چلیا بازی کنه بچه جون مامان تو کودک همسری بوده وگرنه الان داشت با دوست پسرش قرار ازدواج میذاشت 🤣

امیدوارم همه مون لحظات خیلی خوبی داشته باشیم در هر سال از عمرمون.. پر از موفقیت و عاقبت به خیری و خو ...

چرا دلت بگیره دختر.....مرگ هم یه بخشی از زندگیه و قرار نیست با خودت چیزی نبری.....مثبت باش و بدون مرگ پایان زندگی نیست ولی دلیلی هم نیست که از زندگی اینور لذت حلال نبری 

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
دوس ندارم چشای قشنگش اذیت شه  چشاش ضعیفه یه کوچولو  تا دلت بخواد احساس جوانی میکنه😂😂 ...

به به🥰

خدا حفظتون کنه عزیزم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میری یا بالنگه کفش راهیت کنم بچه👿 ای بابا نشسته اینجا مثل الارم گوشی مدااااااام میگه مادرم مادرم کت ...

😂😂😂😂دارم قهقه میزنم از خنده

لعنتی تو چه خوبی😂😂😂

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
آره دیگه نشسته وسط ما جوونا با اعصابمون ور میره 👿

مادر من مثل شما عصبی نیست🤔😂😂😂