2789
چقدرررررر زشت یعنی چی همین مادرمی عزیزم مادرشمام مثل مادر ماست ولی شوخی ام حدی داره😝

😂😂😂لعنتی

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
بزن به تخته دختر

ویرایش کردم😇

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداتشم  مرسی بابت حرفای قشنگت

موفق و شاد باشي عزيزم  

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
باورت بشه من با زاییدن جوونتر میشم باورر کن😄😄😄😄😄

قطعا همینه جانم.....باهاش بچه میشی وباهاش قد میکشی میری مدرسه....تازه هنوز دردسرای کلاس اول خودت دربرابر این کلاس اول شدنت هیچی نبوده😅😅😅😅😅

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
من فكر ميكنم اين موبايل و فضاي مجازي باعثش شده انقد هجوم اخبار و ويديو از وضعيت شغلي و مالي بقيه سف ...

دقیقا بخش عظیمی از آشفته حالی امروز من و ما همین فضای فیکه مجازیه 

شوربختانه معتادشم شدم ترکش سخته 

ضمن اینکه الان دیگه کار و بار و درسمونم وابسته ب این فضا و موبایل و رایانه اس

بخوایم هم نمیتونیم کنار بزاریمش

منم چهل و دو ام. واقعیت اینه که دیگه فکر میکنم واسه یه سری چیزا دیره. دیگه اون بی نهایت بی مرز جلوی روی آدم نیست. ولی خوب هنوز تا تموم شدنم خیلییی فاصله زیاده. منتها دیگه تغییرای خیلی زیاد انگار کمتر میشه داد. اون آروم تر شدن و اینا هم برای من اتفاق نیفتاد. قبلا اتفاقا خیلی آروم‌تر بودم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
قطعا همینه جانم.....باهاش بچه میشی وباهاش قد میکشی میری مدرسه....تازه هنوز دردسرای کلاس اول خودت درب ...

والا به خدا حق👍ولی جدی میگم دیدم اونایی که تو ابن سنا زایمان کردن چقدر جوونتر شدن نسبت به ی سال قبلشون باور کن به چشم دیدم مثلا قبل زایمانش بعد درحال شیر دادن به بچش ده سال کمتر میزد 

دقیقا بخش عظیمی از آشفته حالی امروز من و ما همین فضای فیکه مجازیه  شوربختانه معتادشم شدم ترکش ...

اره انگار مجبوريم ولي اجبار بدي هست ك تو اين فضا باشيم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بخواابید

مادر من طفلی با این سن کمش 😂الان ۷ خان رستمم گذرونده خوابیده بعضی وقتا گوشی دستشه اخرشبا از بس میگم گوشیو بزار کنار دیگه دستش نمیگیره

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
باورت بشه من با زاییدن جوونتر میشم باورر کن😄😄😄😄😄

باورم میشه بااین روحیه ای که ازت دیدم

خدا خیرت بده ننه،تا یه هفته شارژم کردی

بوس به کلت😘

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من که به همه گفتم بچم دهه هشتادیه 😁

مادر من چی بگه خودش دهه ۶۰ دختربزرگش دهه۷۰😂😂

بخواابید مادر من طفلی با این سن کمش 😂الان ۷ خان رستمم گذرونده خوابیده بعضی وقتا گوشی دستشه اخرشبا ...

خب چرا بذاره کنار عزیزم!؟

دوست داری احساس پیری کنه بنده خدا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
برو ای ندا کننده.  من نخوام کوچ کنم کیو باید ببینم😔😔😔

امیدوارم همه مون لحظات خیلی خوبی داشته باشیم در هر سال از عمرمون.. پر از موفقیت و عاقبت به خیری و خوشبختی باشه ...

منم وقتی به این موضوع فکر میکنم یه دنیاااا دلم میگیره😔 اما خب چه میشه کرد واقعیتی بیش نیست..و به یا داشته باشیم که زندگی اصلی اون طرف هست و پایان ما نیست... ان شاءالله همه با دست پر بریم🙏🙏🙏

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼