2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 46 پست
ای داد فکر کردم نداری افسوس اشکال نداره ولی نزار روح و روانتو خراب کنه سعی کن خودت حال خودتو خوب ک ...

ازش میپرسم میگه کمبود ندارم 

کلا انکار میکنه به چشم میبینم زنه بهش زنگ زده میگم این چیه میگه هیچی این همکاره

اصلا آدم نیست که بخواد از بچش خجالت بکشه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اطش میپرسم میگه کمبود ندارم  کلا انکار میکنه به چشم میبینم زنه بهش زنگ زده میگم این چیه میگه ه ...

الهی قربون دل شکستت بشم 😭😭😭 خیلی سخته

ولی به چشم یه بیمار روانی بهش نگاه کن باور کن آرامشت بیشتر میشه مثل دوستم اونم با این تفکر خودشو آسوده کرده

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست منم بچه اش یه مشکلی داره پاسوز اون شده 😔😔😔 شوهر کثافتشم میتازونه چون میدونه زنش نمی تونه ...

فقط کافیه بفهمن نمیتونی بری یا پشتت خالیه دیگه هر غلطی که بخوان میکنن 

الهی قربون دل شکستت بشم 😭😭😭 خیلی سخته ولی به چشم یه بیمار روانی بهش نگاه کن باور کن آرامشت بیشتر ...

آره راست میگی واقعا هم بیمار روانیه. 

امروز انقدر به بدبختی و بدشانسیم گریه کردم چشام باز نمیشه 

حتی نتونستم به بچه غذا بدم 

فقط کافیه بفهمن نمیتونی بری یا پشتت خالیه دیگه هر غلطی که بخوان میکنن 

خیلی مواظب سلامتیت باش دوستم تبخال تناسلی گرفت از دردش اشک میریخت

الان یک ماهه جا خوابشو عوض کرده البته کلی بخاطرش کتک خورد ولی میگه شوهرم نجسه... اون با این فکر که دو تا بیمار داره تو خونه داره زندگی میکنه

😔😔😔😔

کاش اینطور مردها خواجه بشن

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
آره راست میگی واقعا هم بیمار روانیه.  امروز انقدر به بدبختی و بدشانسیم گریه کردم چشام باز نمیش ...

اتفاقا سعی کن به یه ورتم نباشه

چون شوهرت بیشتر احساس قدرت میکنه

حتی اگر دائم تو خونه ای به خودت برس مرتب و خوشبو خوشپوش بگرد 

اولویتت خودت باش نزار تو دلش حس قدرت کنه بگه "ببین چه عذاب میکشه از هول بودن من" سخته ولی شما اجرا کن

اتفاقا سعی کن به یه ورتم نباشه چون شوهرت بیشتر احساس قدرت میکنه حتی اگر دائم تو خونه ای به خودت بر ...

سعی میکنم. 

مرسی که پای درد و دلم نشستی 

سعی میکنم.  مرسی که پای درد و دلم نشستی

حتما سعی کن 

تو زیباترین و قشنگترینی 

و قطعا بهترین

خواهش میکنم خدا کمکت کنه عزیزم 🤲💚

حتما سعی کن  تو زیباترین و قشنگترینی  و قطعا بهترین خواهش میکنم خدا کمکت کنه عزیزم 🤲💚

ممنونم عزیزم ان شاء الله بهترین ها سر راهت قرار بگیره 

به زنه زنگ زدی؟

آره زدم گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون 

گفت تو اگه خوب بودی شوهرت نمیومد سراغ من. 

فکر کرده این اولین نفری هست که شوهرم رفته سراغش 

دیگه نمیدونه اگه دوره اینم تموم شه شوهرم میره سراغ بعدی 

آره زدم گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون  گفت تو اگه خوب بودی شوهرت نمیومد سراغ من.  فکر کر ...

بگو خاک برست زاپاس خدا هدایتت کنه بگو اگه امثال تو ج نده ها بشینن سره جاشون زندگیها خراب نمیشن اگه کسیو داری قابل اعتماد آقا باشه شماره زنه رو بده زنگ بزنه بترسونتش تهدیدش کنه 

بگو خاک برست زاپاس خدا هدایتت کنه بگو اگه امثال تو ج نده ها بشینن سره جاشون زندگیها خراب نمیشن اگه ک ...

حتی ارزش بد و بیراه گفتن هم ندارن 

به خدا که لیاقت شوهرم همون زنه 

و لیاقت اون زن هم شوهر من

فقط نمیدونم من این وسط چرا دارم آب میشم 

نمیخوام خانواده خودم متوجه بشن 

نه آقایی که بتونم همچین چیزی ازش بخوام رو ندارم. 

2827
2791
2779
2792