رها667092 مدیر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 46 پست شوهرم با یه زن دوسته خودش انکار میکنه میگه چیزی نیست اما میدونم که هست مدام به خاطر این موضوع دعوامون میشه امروز کار به کتک کاری کشید همش میگه تو اشتباه میکنی نمیدونم چیکار کنم نه دیگه دوسش دارم نه امکان طلاق دارم نمیدونم اشتباه از منه که روش حساسم یا اشتباه از اونه که پای این زنو به زندگیمون باز کرده نمیدونم چطور تحمل کنم امروز دعوامون شد هر چی از دهنم در اومد به خودش و خاندانش جلو روشون گفتم پای تو موندنم خیانت به خودمه 1402/01/14 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 ای داد فکر کردم نداری افسوس اشکال نداره ولی نزار روح و روانتو خراب کنه سعی کن خودت حال خودتو خوب ک ... ازش میپرسم میگه کمبود ندارم کلا انکار میکنه به چشم میبینم زنه بهش زنگ زده میگم این چیه میگه هیچی این همکارهاصلا آدم نیست که بخواد از بچش خجالت بکشه پای تو موندنم خیانت به خودمه
برف،دونه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1894 اطش میپرسم میگه کمبود ندارم کلا انکار میکنه به چشم میبینم زنه بهش زنگ زده میگم این چیه میگه ه ... الهی قربون دل شکستت بشم 😭😭😭 خیلی سختهولی به چشم یه بیمار روانی بهش نگاه کن باور کن آرامشت بیشتر میشه مثل دوستم اونم با این تفکر خودشو آسوده کرده قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 دوست منم بچه اش یه مشکلی داره پاسوز اون شده 😔😔😔 شوهر کثافتشم میتازونه چون میدونه زنش نمی تونه ... فقط کافیه بفهمن نمیتونی بری یا پشتت خالیه دیگه هر غلطی که بخوان میکنن پای تو موندنم خیانت به خودمه
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 الهی قربون دل شکستت بشم 😭😭😭 خیلی سخته ولی به چشم یه بیمار روانی بهش نگاه کن باور کن آرامشت بیشتر ... آره راست میگی واقعا هم بیمار روانیه. امروز انقدر به بدبختی و بدشانسیم گریه کردم چشام باز نمیشه حتی نتونستم به بچه غذا بدم پای تو موندنم خیانت به خودمه
برف،دونه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1894 فقط کافیه بفهمن نمیتونی بری یا پشتت خالیه دیگه هر غلطی که بخوان میکنن خیلی مواظب سلامتیت باش دوستم تبخال تناسلی گرفت از دردش اشک میریختالان یک ماهه جا خوابشو عوض کرده البته کلی بخاطرش کتک خورد ولی میگه شوهرم نجسه... اون با این فکر که دو تا بیمار داره تو خونه داره زندگی میکنه😔😔😔😔کاش اینطور مردها خواجه بشن قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
برف،دونه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1894 آره راست میگی واقعا هم بیمار روانیه. امروز انقدر به بدبختی و بدشانسیم گریه کردم چشام باز نمیش ... اتفاقا سعی کن به یه ورتم نباشهچون شوهرت بیشتر احساس قدرت میکنهحتی اگر دائم تو خونه ای به خودت برس مرتب و خوشبو خوشپوش بگرد اولویتت خودت باش نزار تو دلش حس قدرت کنه بگه "ببین چه عذاب میکشه از هول بودن من" سخته ولی شما اجرا کن قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 اتفاقا سعی کن به یه ورتم نباشه چون شوهرت بیشتر احساس قدرت میکنه حتی اگر دائم تو خونه ای به خودت بر ... سعی میکنم. مرسی که پای درد و دلم نشستی پای تو موندنم خیانت به خودمه
برف،دونه عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1894 سعی میکنم. مرسی که پای درد و دلم نشستی حتما سعی کن تو زیباترین و قشنگترینی و قطعا بهترینخواهش میکنم خدا کمکت کنه عزیزم 🤲💚 قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویاییمان را بسازیم، افسوس... 😔💔
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 حتما سعی کن تو زیباترین و قشنگترینی و قطعا بهترین خواهش میکنم خدا کمکت کنه عزیزم 🤲💚 ممنونم عزیزم ان شاء الله بهترین ها سر راهت قرار بگیره پای تو موندنم خیانت به خودمه
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12582 ازش میپرسم میگه کمبود ندارم کلا انکار میکنه به چشم میبینم زنه بهش زنگ زده میگم این چیه میگه ه ... متن پیامهاشونو دیدی واقعا همکارشه؟
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 متن پیامهاشونو دیدی واقعا همکارشه؟ همش عاشقانه پای تو موندنم خیانت به خودمه
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 به زنه زنگ زدی؟ آره زدم گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون گفت تو اگه خوب بودی شوهرت نمیومد سراغ من. فکر کرده این اولین نفری هست که شوهرم رفته سراغش دیگه نمیدونه اگه دوره اینم تموم شه شوهرم میره سراغ بعدی پای تو موندنم خیانت به خودمه
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12582 آره زدم گفتم پاتو از زندگیم بکش بیرون گفت تو اگه خوب بودی شوهرت نمیومد سراغ من. فکر کر ... بگو خاک برست زاپاس خدا هدایتت کنه بگو اگه امثال تو ج نده ها بشینن سره جاشون زندگیها خراب نمیشن اگه کسیو داری قابل اعتماد آقا باشه شماره زنه رو بده زنگ بزنه بترسونتش تهدیدش کنه
رها667092 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 14350 بگو خاک برست زاپاس خدا هدایتت کنه بگو اگه امثال تو ج نده ها بشینن سره جاشون زندگیها خراب نمیشن اگه ک ... حتی ارزش بد و بیراه گفتن هم ندارن به خدا که لیاقت شوهرم همون زنه و لیاقت اون زن هم شوهر منفقط نمیدونم من این وسط چرا دارم آب میشم نمیخوام خانواده خودم متوجه بشن نه آقایی که بتونم همچین چیزی ازش بخوام رو ندارم. پای تو موندنم خیانت به خودمه