2777
2789

🪑

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می‌خوام دنبالش بودم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
؟ 🤣

جا رزو کردم😂 فرشی مکتی چیزی پیدا نکردم بندازم صندلی گذاشتم 😂

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
چند سالته 

من کی باردارمیشم انشالله

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

علمی اومد منم می‌خوام خواهشا

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

فقط یک نظر میگم خواستگار شما تُرک هست رو شما کراش داره  اطرافتو بپا متوجه میشی  

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
علمی اومد منم می‌خوام خواهشا

هرکی🤣