رو دو نفر مشکوکم یکی همکلاسی یکی فامیل دور به نظرت کدومه؟ ممنون میشم اگه پیامم روصبح دیدی جواب بدی
ی نسبتی باهات داره
کاربر آقا هستم از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=283129630]عزیزم منم بگو خواهشاً من اصلا منظورم بد نیست ها فقط یه سوال داشتم .من یه برادر شوهر ...
یعنی منظوری داره من خیلی وقته عروس این خانوادم و قبلنا اصلا چنین حسی نداشتم اما خب همه زنا میدونن حس یه زن قویه تازگیا حس میکنم رفتار و نگاهش یه طوری شده خوشم نمیاد گفتم شاید اشتباه میکنم به همون دلیل پرسیدم
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
لطففففففا حست به منم بگو رتبه کنکورم تیر ماه زیر هزار میشه اونی که بهش فکر میکنم میاد خواستگاریم؟
تو یکی باید اولش ی شیرینی درست حسابی بدی 🤣
1=۲+۱
کاربر آقا هستم از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد)
یعنی منظوری داره من خیلی وقته عروس این خانوادم و قبلنا اصلا چنین حسی نداشتم اما خب همه زنا میدونن ح ...
بهت ک گفتم حست درسته یعنی منظوره داره البته ببخشیدا
بهت ک گفتم حست درسته یعنی منظوره داره البته ببخشیدا
ممنون ازتون
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه