2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 106 پست
راستی چندسالته کی متوجه شدی ک ترنس هستی ؟ اونی ک من دوسش دارم ترنس اف تو ام ۱۹ سالشه کنکوریه  ...

کلاس هفتم یا هشتم بودم متوجه شدم ترنس چیه وگرنه از کلاس چهارم به خودم شک کردم

هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم 
میدونی چندبار فقط فقط بخاطر اینکه دلم شیکونده خواستم قیدش بزنم نتونستم ؟ن بخاطر شرایطش اینکه میگه هی ...

عیبی نداره من خودم اینطوریم شبا یکدفه میزنم زیر گریه یا تو مدرسه گوشه گیرم کسی نمیزارم نزدیکم بشه خیلی حال بدی داشتم

البته الان بهترم تحت نظر دوتا مشاورم یکیش روانشناسه یکی هم روانپزشکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تنفر نیست واقعا نمی‌دونم زندگی کنم بهش تعلق ندارم .با اینکه میدونم محدودیت تو کشور برای مرد ها کم ...

یکی هم داستان زندگیشو اینجا گفت ترنس بود مشکلش رو ب خانواده گفت ، خانواده تردش کردن رفت خونه جدا گرفت رفت کار کرد تا کم کم پول عمل رو جمع کرد و رفت عمل کرد .

*** حول حالنا ای احسن الحال**
عیبی نداره من خودم اینطوریم شبا یکدفه میزنم زیر گریه یا تو مدرسه گوشه گیرم کسی نمیزارم نزدیکم بشه خی ...

ینی بره روانشناس و روانپزشک بهتر میشه درست میشه ؟ ینی توام اینطور بودی ؟

از اینکه عاشق یه پسر باشی بازم دوری میکنی ؟

.

ینی تو تنهاییت گریه میکنی ؟

اون خیلی مغروره گریه هم کنه نمیگه ولی میشه بگی چیکار کنم ک ن اون ضربه ای ببینه و نه من لطمه ای بخورم ؟

خوشلحالت ک خونوادت میبرن روانشناس و روانپزشک نصف کل راهو رفتی اون خانوادش پشتش نیستن بفهمن .....

.
عیبی نداره من خودم اینطوریم شبا یکدفه میزنم زیر گریه یا تو مدرسه گوشه گیرم کسی نمیزارم نزدیکم بشه خی ...

اونم اینطوره ن مهمونی میره ن تو مدرسه دوستی داره 

یکی منو داره یکیم ی رفیق داره ۶ ساله دوستن 

بهم میگه از همه نظر تنهام ولی یه همدم دارم ک تویی منظورش منم

.
ینی بره روانشناس و روانپزشک بهتر میشه درست میشه ؟ ینی توام اینطور بودی ؟ از اینکه عاشق یه پسر باشی ...

اگر می‌خواد درمان بشه باید بره پیش مشاور

من تحت درمانم و باهام در همین مورد صحبت میکنه و اینا خداروشکر درکم میکنه 

بره حالش بهتر میشه 

واییییی نمیدونی چقد خوش میگذره تنهام وقتی تنهام میتونم خودم باشم دنیام عوض میشه اصلا اگه ببینی😬

اگر می‌خواد درمان بشه باید بره پیش مشاور من تحت درمانم و باهام در همین مورد صحبت میکنه و اینا خدارو ...

این رفتارش مثل توعه حالا چرا تنهاییت و دوست داری ؟

میتونی از مشاورت بپرسی ک آنلاین هم میتونه مشاوره بده ؟برا اون میخوام 

.
ینی تو تنهاییت گریه میکنی ؟ اون خیلی مغروره گریه هم کنه نمیگه ولی میشه بگی چیکار کنم ک ن اون ضربه ا ...

خانواده میدونن یا نه؟ اگه نمدونن بهتره که مشاوره بره خود مشاور بهشون بگه

مثلا چیزی که من خیلی عقب افتادم اینه که به شکل بسیار بدی فهمیدن من ترنسم و دردسر اولش برام ایجاد شد اون موقع

اونم اینطوره ن مهمونی میره ن تو مدرسه دوستی داره  یکی منو داره یکیم ی رفیق داره ۶ ساله دوستن&n ...

من همونا رو هم ندارم 

تو مدرسه فقط یکی میدونه که من ترنسم که روم فکر کنم کراش زده همش حواسش به منه از دور یواشکی نگاهم میکنه 😂