2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 106 پست
یک چیز بگم مسخره نکن چند شبه خواب میبینم که تو آپارتمانمون یک خواستگار برام هست ول کن هم نیست بعد من ...

بعد فک کن از دم و دستگاهی که خودت یه عمره از دیدنش تفره میری بعد قرار باشه بقیه عمرتم دم و دستگاه یکی دیگه رو ببینی اینه که تو کتم نمیره 

بعد فک کن از دم و دستگاهی که خودت یه عمره از دیدنش تفره میری بعد قرار باشه بقیه عمرتم دم و دستگاه یک ...

برای خودم بدم میاد چون به من تعلق نباید میداشت چیکار بقیه دارم😐

هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی مگه چی شده؟ اها یعنی دوستش داشتی بعد فهمیدی ترنسه یا برعکس گفتم

اولا میگفت دوسم داره و ....من قبول کرده بودم شرایطشو حالا ک فهنیده دوسش دارم مدام بهانه میکنه ....میگ دلی نداره ک بتونه کسیو دوست داشته باشه

کاش نمیگفتم 

مدام میگ من نمیتونم خنده رو لبت بیارم چون ثبات ندارم 

هزینه عملام و جور شدن شرایط خداداند ک چی بشه 

گوشه گیره 

و زود عصبی میشه مثل بقیه ترنسا احساساتی نیست ولی گوشه گیره جایی نمیره 

زمانیم ک میاد سر من خالی میکنه 

.

راستی چندسالته کی متوجه شدی ک ترنس هستی ؟

اونی ک من دوسش دارم ترنس اف تو ام ۱۹ سالشه کنکوریه 

و ۳ ۴ سالی میشه متوجه شده 

از اولش هیچ حسی و گرایشی به پسرا نداشته 

.

میدونی چندبار فقط فقط بخاطر اینکه دلم شیکونده خواستم قیدش بزنم نتونستم ؟ن بخاطر شرایطش اینکه میگه هیچوقت نرمال نمیشه تا اخر عمرش باید عمل کنه و قرص بخوره و هزینه و ...من قبول کردم ولی اینکه همش منو میخواد برونه از خودش و نمیتونم هضم کنم 

.

تاحالا این حس رو تجربه نکردم بنظرم خیلی عجیبه

من به پدر مادرتون حق میدم که اینجوری بشن شاید اگر من هم بودم آنقدر ناراحت میشدم امیدوارم هر چیزی که به صلتحتون هست بشه و خدا اونی که به صلتحتون هست رو بهتون بده

اولا میگفت دوسم داره و ....من قبول کرده بودم شرایطشو حالا ک فهنیده دوسش دارم مدام بهانه میکنه ....می ...

مثل من

من تو مدرسه چون پسرانه هست هیچکدوم اخلاقش مثل من نیست منم خوشم نمیاد ازشون نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم

هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم