2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تنفر نیست واقعا نمی‌دونم زندگی کنم بهش تعلق ندارم .با اینکه میدونم محدودیت تو کشور برای مرد ها کم ...

اها خوب بعدش هدفت چیه ؟ برای زندگی مشترک چی در نظر گرفتی؟ ببخش اگه سوال میپرسم چون واقعن آگاهی در این مورد ندارم میخوام بتونم درک کنم 

اها خوب بعدش هدفت چیه ؟ برای زندگی مشترک چی در نظر گرفتی؟ ببخش اگه سوال میپرسم چون واقعن آگاهی در ای ...

دلم می‌خواد کار کنم بچه دار بشم و زندگی عادیمو داشته باشم آرزوم اینه هرموقع از خواب بیدار شم نینیم بگه مامان بیدار شود با جیغ اون بیدار شم 🤦‍♀️

هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم 
از طریق آزمایشگاهی میشه بعد از بچه نگهداری میکنن وقتی به سن مناسب رسید بچرو میدن 

اها اره فهمیدم مثل همون رحم اجاره ای میمونه. بعد مهدیه یه چیز دیگه خوب تو سرکار میری؟ ینی از نظر مالی از کی تامین میشی؟ اخه بعد ۲۱ سالگی دیگه باید خودت براخودت درآمد داشته باشی اینو چطوری حل میکنی؟ 

اها اره فهمیدم مثل همون رحم اجاره ای میمونه. بعد مهدیه یه چیز دیگه خوب تو سرکار میری؟ ینی از نظر مال ...

دارم برای کنکور میخونم که مشکلی در آینده پیش نیاد .دعا کن بتونم و عاشق نینیم مامان بشم و بتونم کار کنم 🙏🥺

ینی بعدش میخوای با یه مرد ازدواج کنی؟ من اینجاشو نمیتونم درک کنم اخه چطوری وقتی از خصوصیات مردب ...

در خودم بدم میاد یعنی نمیتونم به عنوان یک مرد زندگی کنم و درونم دخترانه هست و فقط حسم پسرانه دارم و بهش تعلق ندارم . ولی با یک مرد که واقعا منو دوست داشته باشه میتونم ازدواج کنم . اما خانم اصلا تصورشم نمیتونم بکن انگار دارم همجن.سگرایی میکنم🤦‍♀️

همونجوری که از تایپ کردند متوجه شدم تو یه ادم فوق احساسی هستی که نیاز به توجه و نوازش از طرف شریکت ر ...

اگه واقعا آدم خوبی باشه اره ولی تو جامعمون سخته به یک مرد اعتماد کنی برای همین باید مراقب باشم 🤦‍♀️

زنگ ورزش دارم چت میکنم هیچی هم نیست تنهام خداروشکر😂🤦‍♀️

در خودم بدم میاد یعنی نمیتونم به عنوان یک مرد زندگی کنم و درونم دخترانه هست و فقط حسم پسرانه دارم و ...

اهاا ولی قبل عمل یه بار با یه خانوم همسن خودت رابطه داشته باش شاید نظرت عوض شد چون زنا نرم تر و خوشکل و شاداب ترن میتونن یه رابطه رو طولانی نگه دارن ولی مردا میزنن توش و تموم😂 بعدشم خوابشون میبره و تو میمونی و حوضت😑