2777
2789
عنوان

یک درد دل .

183 بازدید | 34 پست

سلام بیاییم همدیگرو یاد بدیم . نصیحت های خوب کنیم . تو چشام اشکه . ناراحتم دلم گرفته . 

همون میدونیم بعضی مادرشوهر پدرشوهر ها رفتار بی انصاف دارن . کم نیست این رفتارا همه میدونیم . امشب که رفتم دوباره بی اعتنایی دیدم . رفتار اشون بی اعتنایی محبت به پسرشون ه فقط یواشکی حرف زدنه . 

منم فقط سکوت کردن .قبلنا همه چیز درست میکردم کیک دسر غذا می‌بردم ولی نارضایتی شنیدم یکساله کاری نمیکنم ولی وقتی میرم باهاشون بیرون دوباره اعصابم خورد میشه به روشون نمیارم ولی از درون آشوبم .همش دوست دارم حرف بزنم به مامانم به ابجیم میگم از رفتاراشون اونام خسته شدن . بیایین به هم یاد بدیم چکار کنیم 

عزیزم هیچ وقت حرص اینچیزا رو نخور

اگه بدی کردن با خوبی جوابشونو بده

نه تنها مادرشورهر بلکه با هرکسی

اگه شعورشون رسید باهات خوب میشن

اما اگه شعرشون هم نرسید تو ب خوبی کردنای خودت ادامه بده :)

دنیا کوچیکتر از چیزیه ک حرص اینارو بخوری گلم

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

من که جایی هم میخوان دعوتمون کنن فقط به شوهرم میگن و زنگ میزدن، اوایل ناراحت میشدم الان میگم بهتر بابا، به من انقد بی محلی کردن که نگو، انقد رو اعصابم رفتن که نگو انقد کم محلی کردن، اوایل خیلی گریه میکردم الان هیچ واسم مهم نیست منم عین خودشون رفتار میکنم، میبینمش با ادب و احترام میگم و صحبت میکنم بعد میام خونه تا دفعه بعدی دیگه نه زنگی نه چیزی . فقط ادب رو همیشه نگه دار که دستت پر باشه

😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من مثلا چایی براشون اماده کردم

بعد میارن می ریزن به همه میذارن جز من 

یعنی چی 

من قطع رابطم

ولی متاسفانه هروروز میبینمشون 

تویه یه حیاطیم 🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من که جایی هم میخوان دعوتمون کنن فقط به شوهرم میگن و زنگ میزدن، اوایل ناراحت میشدم الان میگم بهتر با ...

در ادامه این حرفم بگم که مادر شوهرم بهم میگفت بعد عروسی ۳ روز تو ب و پیش مامانت پسرم بزار پیش من، در این حد بیشعور بود ، من ناراحت میشدم هیچی بهش نمیگفتم ، الان دیگه شوهرمم مادرشو شناخته هر وقت بی احترامی از سمت مادرش میبینه میگه ولش کن اون نفهمه 

😍

من که جایی هم میخوان دعوتمون کنن فقط به شوهرم میگن و زنگ میزدن، اوایل ناراحت میشدم الان میگم بهتر با ...

ولی وقتی میبینی که به جاری کوچیکتر از من که تازه سه ساله آمده هیچچچچ کاری نمیکنه براشون ولی اونو بیشتر تحویل میگیرن باهاش حرف میزنن حرصم می‌گیره غصه میخورم 

ولی وقتی میبینی که به جاری کوچیکتر از من که تازه سه ساله آمده هیچچچچ کاری نمیکنه براشون ولی اونو بیش ...

ول کن بابا بیکاری حرص میخوری دو روز دیگه مریض میشی ، منم اون اوایل حرص میخوردم الان میگم همون بهتر که به شوهرم میگن، هرچی کمتر زنگ بزنن راحت ترم 

😍

وقتی می‌ری انجا کتاب ببر یا مجله سرتو گرم کن منم اینطوریه بافتنی می‌برم کتاب می‌برم و انها رو غریبه ...

چه پیشنهاد خوبی . بزار جدول بگیرم . آره همدیگرو نصخیت کنیم . من که مامانم و ابجیمو دق دادم بس میگم کارا و بی احترامی مادرشوهر و پدرشوهرم مو اونام فقط غصه مو میخورن .برای اینم اعصابم خورده . خیلی حرف میزنم 

خونتورث ازشون جدا کن فقط همین

خونه و حموم اینا جداست 

ولی صدا میره تو خونه ها 

انشاله امسال یه خونه کوچیک بتونیم بسازیم  

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ول کن بابا بیکاری حرص میخوری دو روز دیگه مریض میشی ، منم اون اوایل حرص میخوردم الان میگم همون بهتر ک ...

اره مریض که شدم سی سالمه همش لکه بینی دارم .خیلی ناراحتم . امشبم باهاشون بیرون بودم فقط حرص خوردم 

چه پیشنهاد خوبی . بزار جدول بگیرم . آره همدیگرو نصخیت کنیم . من که مامانم و ابجیمو دق دادم بس میگم ک ...

به اونا نگو، گناه دارن ، با هزار امید دختر شوهر دادن تحمل غم و ناراحتی ندارن، اسنپ دکتر مشاور داره زنگ بزن به مشاورش برا اونا تعریف کن هم راهنماییت میکنن هم خانوادت اذیت نمیشن ، ولی کلا سعی کن بی حس و سر شی ، خانواده ایرانی همینه، خانواده شوهر منم همینن خاک بر سرا 

😍