2777
2789
عنوان

یک درد دل .

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 34 پست
به حق فاطمه زهرا خدا کمکتون کنه

ممنون از دعات  😍

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خونه و حموم اینا جداست  ولی صدا میره تو خونه ها  انشاله امسال یه خونه کوچیک بتونیم بسازی ...

الهی به حق ۵ تن و به آبروی حضرت فاطمه زهرا خدا هر دو مون رو صاحب خونه کنه تو ام از دست آزار خانواده شوهر راحت شی الهی آمین

😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مریض که شدم سی سالمه همش لکه بینی دارم .خیلی ناراحتم . امشبم باهاشون بیرون بودم فقط حرص خوردم&nb ...

خوب دیگه نگاه کن، اگه انقد اذیتی زیاد باشون اینور اونور نرو، رفت و آمدتو کم کن . یکم هم رو خودت کار کن حساس نباشی تو جمعشون سرتو به یه چی گرم کن ، الهی خدا جواب کاراشونو بده 

😍

به اونا نگو، گناه دارن ، با هزار امید دختر شوهر دادن تحمل غم و ناراحتی ندارن، اسنپ دکتر مشاور داره ز ...

ارع باید برم مشاوره . بخدا چون محبت کردم و اینا رو میبینم این رفتارارو اذیتم . جاریم بعد من آمده فقط بی محلی بهشون کرده احترامش بیشتره 

الهی به حق ۵ تن و به آبروی حضرت فاطمه زهرا خدا هر دو مون رو صاحب خونه کنه تو ام از دست آزار خانواده ...

فدات بشم 

انشالله زودتر 

منکه مو سباهی برام نمونده 💔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خوب دیگه نگاه کن، اگه انقد اذیتی زیاد باشون اینور اونور نرو، رفت و آمدتو کم کن . یکم هم رو خودت کار ...

الان رسیدم از بیرون باهاشون . پذرشوهرم از کنارم رد شد سلام نداد بهم . منی که بابا میگم منی که دستش بند بود لقمه دهنش میزاشتم منی که وقتی تنها بود براش غذا درست میکردم .وسط سرم داره تیر می‌کشه . حال هیچی ندارم 

ارع باید برم مشاوره . بخدا چون محبت کردم و اینا رو میبینم این رفتارارو اذیتم . جاریم بعد من آمده فقط ...

منم از وقتی بی محلی هاشون رو دیدم عین خودشون بی محلی میکنم خیلی راحت ترم دیگه انتظاری هم ازشون ندارم ، مثلا میخوام خونم دعوتشون کنم دیگه خودم زنگ نمیزنم به شوهرم میگم دعوت کنه ، چطور اونا به من زنگ نمیزنن حالا هم پسرشون زنگ بزنه بهشون . جاریت هم یه تاریخ انقضای داره نگران نباش اونم وقتش میرسه . ولی در کل بیخیالشون شو منم بیخیال خانواده شوهر شدم، فقطططط احترامشونو نگه میدارم که بهونه دستشون ندم تحت هیچ شرایطی بهشون تیکه نمی‌نمیندازم فقط با بی محلی میگذرم از ۱۰۰ تا فحش بدتره

😍

منم از وقتی بی محلی هاشون رو دیدم عین خودشون بی محلی میکنم خیلی راحت ترم دیگه انتظاری هم ازشون ندارم ...

بعد که فقط به شوهرت احترام می‌زارن .توچکار میکنی. کاراشونو به رو شوهرت نمیاری ؟الان شوهر من تو خونه از اونا اعصابش خورده ولی حوصله منم نداره . چند شبه اصلا حوصله شو ندارم بهش چیزی نمی‌گم ولی حوصله شوهرمو ندارم 

بعد که فقط به شوهرت احترام می‌زارن .توچکار میکنی. کاراشونو به رو شوهرت نمیاری ؟الان شوهر من تو خونه ...

من کاراشونو به شوهرم میگفتم اوایل زیر بار نمی‌رفت تا این که کم کم دقت کرد و زیر نظرشون گرفت دید بله دقیقا همینه ، البته اینم بگم من وااااقعا بی احترامی میدیدم ها ، مثلا سلام کردن وظیفه منه و واقعا میدونم اگه اونا سلام نکنن چیزی نشده چون من کوچیکترم و من باید سلام کنم، اما اگه بی حرمتی واقعی کنن شوهرم میبینه و حتی اگرم هیچی نگه بهشون مهم اینه  پدر مادرشو شناخته و همین واسم کافیه . 

😍

ببین من روم اونور بود من ندیدمش اون منو دید 

هرچی ، شما کوچکتری و وظیفه شماس سلام کنی ، اگه انتظار الکی داشته باشی فقط خودت صدمه میخوری چون انتظارت برآورده نمیشه و هر روز باید حرص بخوری آب میشی.

من دارم در مورد بی احترامی واقعی خانواده شوهر صحبت میکنم.  اگه نه این مورد حق با پدر شوهرت بوده 

😍

من کاراشونو به شوهرم میگفتم اوایل زیر بار نمی‌رفت تا این که کم کم دقت کرد و زیر نظرشون گرفت دید بله ...

منم اینجوری نیستم که سلام ندم که . میگم عید قربان پارسال دست پدرشوهرم بند بود من تو دهنش لقمه میزاشتم . من همه کار کردم جای دختر نداشتشون باشم ولی خودشون فقط منفی آن.یک سری من تعارف کردم که من براتون غذا میارم بیرون میریم شما نیارید بعد همه جا گفته بود مگه ما خودمون نداریم که به ما اینجوری گفته .به جاری بزرگم گفته بود. اعیاد روزهای مناسبتی کادو میخریدم ولی تعریف نمی‌کردن میگفتن چرا میخرع. فقط منفی ان. چکار کنم. برعکس بابام مثبتتتتت.منم بار اومدم که همه چی رو مثل ببینم ولی اینا خیلی یک جوری ان.اصلا نمی‌دونم چکار کنم . الان اونا از خداشونن من خونشون نرم بچه شون تنها بره .برادر شوهرم به من فحش زشت داد اصلا هیچکس به من زنگ نزد .انگار از خداشون‌ بود 

منم اینجوری نیستم که سلام ندم که . میگم عید قربان پارسال دست پدرشوهرم بند بود من تو دهنش لقمه میزاشت ...

خانواده‌ شوهر منم همینن ، کادو نمی‌خرند تو ام نخر، من میخریدم مادر شوهرم میگفت چرا پولاتونو هدر میدید منم دیگه نخریدم براش ، منم پدر شوه م یه بار بهم بی احترامی کرد تا ۳ ماه نرفتم نزدیکش یا تو چشماش نگاه نمیکردم سر سنگین بودم یه بار هم میخواستیم بریم خونشون به شوهرم گفتم به شرطی میام که ادب رو رعایت کنن شوهرم بهشون رسونده بود هرچند اونا از رو نمیرن و میگن خوب نیاد، ولی بالاخره میفهمن و دستشون میاد. مادر شوهر منم از خداشه شوهرم رو تنها بفرستم منم نه خودم میرم نه شوهرمو میفرستم اینطوری هم من راحت ترم، هم اونا برن بمیرن 

😍