2789
عنوان

من حساسم؟

334 بازدید | 16 پست

چندبار پیش اومده که دیدم یا فهمیدم مادرشوهرم با خواهر کوچیکترش از من غیبت میکنن، هروقت پیش هم دیگه ایم استرس اینکه من برم و اونا تنها بشن و از من حرف بزنن اذیتم میکنه.

امروز داشتم به یکی از خاله های شوهرم میگفتم من تو خونه زیاد کار میکنم النگوهام خوببن که دوام اوردن، بعد مادرشوهرم برگشت به اون یکی ابجیش معنی دار نگاه کرد نمیدونم معنی نگاهش چی بود؟ این بود که من خونه مامانم کار میکنم؟ یا معنیش این بود که مامانم چرا میذاره من زیاد‌کار کنم؟ نمیدونم چرا ولی این مدل اخلاق زیاد داره ادمو اذیت میکنه با رفتاراش. من دوران عقد هستم

چه لزومی داشت بگی اصلا این حرفو !!

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه لزومی داشت بگی اصلا این حرفو !!

نباید میگفتم؟ اخه داشتیم راجع به النگو حرف میزدیم گفتم میخوام یه دست النگو اینه ای هم بخرم بذارم کنار، بعد گفت اینه ای های زود خم میشن و منم ادامه ی اون حرفا

منم متوجه نشدم منظورش چی بود نگاه معنا دار دیگه چیه این وسط

اون متوجه نشد من نگاهشو دنبال کردم دیدم به ابجیش زل زده به خاطر حرف من، بعد ابجیش دید که من دارم نگاهشون میکنم. به نظرت ازش بپرسم؟ یا زشته؟

بچه ها من یه استوری گذاشتم مال امروز بدون روسری با کلاهم مخاطبامم فقط چند تا دختر با کراشم هستن که میتونن ببینن همش حس میکنم نباید این استوری میذاشتم نظر کراشمم بهم عوض میشه و بد میشه اعصابم خورد کرده

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
اسی شاید منظورش این بوده زیادم کار نمیکنه الکی میگه    

خونه ی خودمون که خیلی کار میکنم معمولا خونه رو‌میچرخونم، خونه ی اوناهم اوایل کار میکردم دیدم نمک نشناسه گفتم سنگین و‌رنگین برم و بیام بهتره، البته مثلا ظرف های یه وعده غذاییو میشورم خونشون، ولی مث قبل نه دل به کار نمیدم.تقصیر خودشه دلمو شکوند منم دیگه کار نمیکنم براش

اصلا با خانواده و طایفه شوهر سر صحبت باز نکن.و لزومی نداشت بکی زیادکارمیکنی.و قصدخریدالنگوتم که نبای ...

اره راست میگی ، باید فاصلمو‌حفظ کنم. اخه حوصلم سر میرفت نمیشه چندساعت پیش هم باشیم و من ساکت باشم. از غیب خوشم نمیاد سعی میکنم یه حرفی بزنم که مربوط به خودم باشه. ولی خب با همین کاراشون فهمیدم که اشتباه کردم، تجربه م کمه