2777
2789
عنوان

هماتوم از علائم سقطه؟

4075 بازدید | 21 پست

تو تاپیکا دیدم یکنفر نوشته بود من کوچیک بوده هماتومم و استراحتم کردم بازم سقط شده من خیلی نگران شدم من الان چند روزه هیچ لکه ای نمیبینم و قطع شده ولی نمیدونم نگران باشم یا نه 

نباش

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

نه عزیزم. نگران نباش.... استراحت کن 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هماتوم نشانه سقط ک نیست خودش، اگ کنترل نشه یا درمان نشه و ازبین نره، و خون ریزی ناشی از اون ادامه پیدا کنه میتونه باعث سقط شه.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

منم داشتم استراحت کردم جذب شد و الان پسرم سه سالو نیمست

نگران نباش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
قاعدتا اگر کوچک بوده و استراحت کرده نباید باعث سقط بشه شاید علت سقط چیز دیگه ای بوده

نمیدونم خودش نوشته باعث سقط شده و جنین قلبش ایستاده وای خدا چقدر بعضیا بی ملاحظه ان تو حرفاشون

من از اولم خون ندیدم لکه قهوه ای و شیاف و استراحت

نه نترس، من هماتوم داشتم، انگار یه پلاستیک خونو پاره کرده باشی اینطور خونریزی. شبی دوتا شیاف تا دوهفته استراحت مطلق. بعد رفتم سونو گفت کوچیک شده، پایان سه ماهگی هم گفت دیگ کلا نیست.

اگ لک دیده بودی و الان قطع شده اصلا نگران نباش، ینی خطری نیست. ولی استراحت کن. سونو بعدی بری میگ جذب شده یا ن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

نمیدونم خودش نوشته باعث سقط شده و جنین قلبش ایستاده وای خدا چقدر بعضیا بی ملاحظه ان تو حرفاشون

بعضیا چون بزرگه جفت رو جدا میکنه اونا باعث سقط میشه همونا هم خیلیا دیدم ک با دارو و استراحت تونستن درمانش کنن ، ولی هماتوم کوچک اخه چجوری باعث سقط میشه ؟؟ فقط باید مواظب باشی بزرگتر نشه 

اره خب ببین این هست، هماتوم برا بعصیا اگ کنترل نشه میتونه سقط کنه بچه رو، ولی تو وقتی الان نه لک دیدی نه چیزی دیگ مشکلی نیست ک... جاری من هماهتوم داشت تا آخر ۳ ماه همه ش لکه بینی. دیگ ۳ ماه ببعد اوکی شد الان ۶ ماهشه

نه نترس، من هماتوم داشتم، انگار یه پلاستیک خونو پاره کرده باشی اینطور خونریزی. شبی دوتا شیاف تا دوهف ...

من چون خونریزی نداشتم میگم شاید دفع نشه بمونه اون تو نمیدونم بهتره بیاد یا بهتره نیاد 😟😟😟