2777
2789
عنوان

خانوما فوریه.....

418 بازدید | 29 پست

خونه مادر شوهر بودیم افطار..‌‌یعنی همین الان....شتهرم سر سفره گفت نون پنیر مثل زن اول میمونه...هرجوریم باشه خوشمزه ش....من وشوهرم هر دو ازدواج کردیم حدا شدیم.....ولی این جرفو که شنیدم از سر سفره پاشدم وبعد ۵ دقیقه اومدم تو ماشین تو کوچه کشستم....غیز از مادرش که اومد تو اشپزخونه گفت این کره من یه غلطی کرد...‌همه هنوز در حال بگو بخند بودند....منم خیلی سختم شده بود.....هنه تواتاق بودن...اومدم..الان توماشسنم....بگید چیکار کنم ؟؟؟قرصای عورمونی هم میخورم خیلی زود به هم میریزم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

فقط یبار سر سفره گفت من که چیزی نگفتم...

حتی نیومد بیرون عذر خواهی کنه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا ربطی به قرصات نداره

شوهرت شعور نداره 

برای اولین بار میگم: جرررررش بده 

بگو وقتی زن اول خوب بود گوه خوردی دوباره ازدواج کردی 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
همینجوری یه چیزی گفته به دل نگیر

شما تصورشو بکن ...ببین اگه جام بودی چیکار میکردی

بمون یکم اروم شدی برو ولی سرو سنگین  بشین

زشت نیست...خودم اومدم خووم برگردم؟؟