2777
2789
عنوان

خانوما فوریه.....

417 بازدید | 29 پست

خونه مادر شوهر بودیم افطار..‌‌یعنی همین الان....شتهرم سر سفره گفت نون پنیر مثل زن اول میمونه...هرجوریم باشه خوشمزه ش....من وشوهرم هر دو ازدواج کردیم حدا شدیم.....ولی این جرفو که شنیدم از سر سفره پاشدم وبعد ۵ دقیقه اومدم تو ماشین تو کوچه کشستم....غیز از مادرش که اومد تو اشپزخونه گفت این کره من یه غلطی کرد...‌همه هنوز در حال بگو بخند بودند....منم خیلی سختم شده بود.....هنه تواتاق بودن...اومدم..الان توماشسنم....بگید چیکار کنم ؟؟؟قرصای عورمونی هم میخورم خیلی زود به هم میریزم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

فقط یبار سر سفره گفت من که چیزی نگفتم...

حتی نیومد بیرون عذر خواهی کنه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ربطی به قرصات نداره

شوهرت شعور نداره 

برای اولین بار میگم: جرررررش بده 

بگو وقتی زن اول خوب بود گوه خوردی دوباره ازدواج کردی 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
همینجوری یه چیزی گفته به دل نگیر

شما تصورشو بکن ...ببین اگه جام بودی چیکار میکردی

بمون یکم اروم شدی برو ولی سرو سنگین  بشین

زشت نیست...خودم اومدم خووم برگردم؟؟