بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه شدیده باید حتما دارو بخورین...اگرنه...یسری کارهای روز مره کوچک هست که حالتون خوب میکنه..مثلا دوش بگیرین هرروز..بدتون با کیسه و سفید اب هفته ای یبار تمیز کنین حس تمیزی و سبکی بعدش واقعا کیف میده....سعی کنین تنها نباشن...شده برین تو پارک قدم بزنین ولی تنها خونه نمونین....اگه میتونین کلاس ورزشی برین..یه هنر مثل موسیقی دنبال کنین....تواون اجتماع های کلاس ها دوست پیدا کنین تنهایی برای افسردگی سم خالص هست....کارهاتون رو به قسمت های کوچک تفسیم کنین و یکبار پی در پی یه کار انجام ندین...بخاطر کوچک ترین کاری خودتون تشویق کنین....
البته همون طور که گفتم اگهافسرگی شدید یا متوسط داشته باشین نای انجام این کارارو ندارین و حتما باید اول دارو مصرف کنین
کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...
به همراه سرگرمی های دوست داشتنی مفید، کتاب از حال بد به حال خوب یکی از همکاران معرفی کرد، یادگیری مهارت های تصمیم گیری، دور شدن از آدم هایی که حال آدم رو خراب می کنن
نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹