2777
2789
عنوان

چقدر همه غمگینن!

245 بازدید | 19 پست

تاپیکارو میخوندم...وواقعا خیلی ناراحت شدم،چقدر همه‌ی ماها غمگینیم و غموغصه تو دلمونه،مگه ماها چند سالمونه؟مگه چندبار زندگی میکنیم که اینقد خودمونو زجر میدیم و از درون خودمونو میکشیم؟!

بیاید بیشتر به خودتون اهمیت بدید بچهاجون:)♥️

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔😔😔😔😔😔غمباد گرفتم من یکی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ما آدما خودمون همدیگرو ناراحت میکنیم خودمون زجر میدیم با حرف های زشت با فحش با اشتباه غلط با عصبانیت با بیشعوری با اینکه حرمت همدیگه رو نگه نمیداریم حداقل حرمت انسان بودن رو

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ..‌.‌♥️🩶 وقتی ببینم حرفت درست نیس تا پای تعلیقی میرم بازم جوابتو میدم 😉😉😉😉😉😉 اینو بدونید تو این دنیا هیچکس موندگار نیس و خودتی و خودت هیچوقت صدتو واسه کسی نزاااااارررررر اول عاشق خودت باش 

همیشه میگم خدا هیچوقت دردایی که ما کشیدیمو تا حالا خودش حس کرده؟

شاید اگه میدونست چقدر زجر اورو دردناکه هیچوقت مارو نمیاورد به این دنیا 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

هی شانس من که روز خوش ندیدم به چش خدا هم در حقم خدای نکرد نمی کنه خواهرام با با س ن رفتن تو خمره عسل ...

بنظرم هیچوقت زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن،چون تو حتی اگر خوشبخت ترین عالم هم باشی،بازم ینفر پیدا میشه که از تو خوش بخت تر باشه عزیزم

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...