2777
2789
عنوان

چقدر همه غمگینن!

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 19 پست
بنظرم هیچوقت زندگی خودتو با دیگران مقایسه نکن،چون تو حتی اگر خوشبخت ترین عالم هم باشی،بازم ینفر پیدا ...

نه گلم من روز خوش ندیدم مادرم اونا رو خوشبخت زاید با اینحال من از نظر زیبای مردم داری پخت پز از اونا بهترم همه میگن

یسری ها عادت به ناله و نالیدن داره وگرنه زندگی خیلی قشنگه و اصلا من اطرافم کسایی ک میشناسم غمگین نیس ...

یچیزی بگم...همیشه کسایی که میگنو میخندنو شادن حتما به این دلیل نیس که حالشون خوبه،بعضیا تظاهر میکنن..خودشونو قوی نشون میدن،بعضی هم اینقد سختی کشیدن بیعار شدن...

مثلا خود من،کلی مشکل مالی داریم(که اساس همه‌ی بدبختیام همین مشکل مالیه پدرمه)ولی جلوی دیگران حفظ ظاهر میکنیم

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یچیزی بگم...همیشه کسایی که میگنو میخندنو شادن حتما به این دلیل نیس که حالشون خوبه،بعضیا تظاهر میکنن. ...

ولی همیشه یسری ها هستن نمیخندن تو ظاهر همیشه عادت به ناله و نالیدن تو این سایت دارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

ولی همیشه یسری ها هستن نمی‌نمیخندن تو ظاهر همیشه عادت به ناله و نالیدن تو این سایت دارن

ارع این دسته آدما که خیلی زیادن😂😂بهشون میگیم چ*صناله کن..تو زندگی واقعی هم کم نیس تعدادشون!

🧠:تو خیلی احساساتی هستی!🫀:و تو هم خیلی دروغگویی...
ارع این دسته آدما که خیلی زیادن😂😂بهشون میگیم چ*صناله کن..تو زندگی واقعی هم کم نیس تعدادشون!

خداروشکر اطرافم ندارم اینجور ادم وارد زندگیم نمیکنم نحسیه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊