2777
2789
عنوان

سلام بچه ها امروز دخترم ۱۳روزش شده

179 بازدید | 18 پست

شیر خودم کمه..در کنارش چ شیر خشکی بگیرم بهش بدم ک ضرر نداشته باشه براش

خواستم ببرم پیش دکتر ک بپرسم تعطیلاته..لطفا زودی بگین

ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جووووون نی‌نیییییییی

قدمش پرخیر و برکت باشه گلم.

دختره یا پسر؟!😍

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

تو بیمارستان به من گفتن نان 1 بده منم چند باری دادم تا شیر خودم زیاد شد دیگه شیر خشک نخورد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وای خدا نی نی قربونش بشم😍😍😍

تعطیلات داره تموم میشه دیگه عزیزم. یه روز دیگه هم صبر کن، پس فردا ببرش یه متخصص اطفال وزنش رو چک میکنه، یه چکاپ میکنه، اگر شیرخشک لازم داشت بهت میگه.

فعلا سعی کن خیلی زیاد بذاریش زیر سینه بمکه، هرچی بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه. آبگوشت ماهیچه هم اگه تونستی بخور، مایعات زیاد بخور، فلاسک چای بذار کنارت تندتند بخور.

ببلاگ گرفتم دادم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوره زودی بابا میاره؟طبیعیه یا ب بچم نمیسازه؟؟؟ 

یا نمیسازه یا ریفلاکس داره 

بهتره با مشورت دکتر شیر خشک بدی چون سنش خیلی کمه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
فدات بشم آجی. دختره. اسمش هاناس

وایییییی ..😍😍

من عااااشق دخترم

از طرف من کلیییی ببوس گل دخترتو

خدا برات حفظش کنه عزیزم..😍🥰❤️

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨