2789
عنوان

ایده بدین 😍😂

193 بازدید | 25 پست

من اولین سیزده بدر هست ک تنهام خونه نیستم چیکار کنم که بهم خوش بگذره تنهایی ☹️😬 

منتظر نظر نی نی سایتی های قشنگم ❤️😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

تو خونه ای ؟ یا بیرون ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی کجایی دقیقا. خانوادت کجان

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
تو خونه ای ؟ یا بیرون ؟

بیرونم میتونم برم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
یعنی هیچ کس رو نداری؟؟؟؟ 

خانواده ام کنارم نیستن من شهر دیگه ام 

یعنی کجایی دقیقا. خانوادت کجان

شهر دیگه دارم طرح مو میگذرونم

ما با شوهرم و پسرم تو خونه میمونیم مردم روزه ان کجا بریم بابا بیخیال اینجا بادم میا وسیله هم به لطف اقتصاد قشنگمون نداریم با بچه کوچیک خانه میمانیم 😁😂😂😂

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 
یه غذای مفصل درست کن بخور و فیلم ببین و کتاب بخون اهنگ بزار و برقص

اعوم فکر خیلی خوبیه ❤️

ما با شوهرم و پسرم تو خونه میمونیم مردم روزه ان کجا بریم بابا بیخیال اینجا بادم میا وسیله هم به لطف ...

ب مردم چیکار دارم ک روزه ان 🥺

بادوستی همکاری کسیکه شرایطش مث خودت باشه ب وبیرون. اگرم کسی نیس فردا وتخت بخواب یافیلم. موردعلاقه غذای موردعلاقه توبخور وکتاب بخون یا هرکاری ک دوس داری انجام بده

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

عزیزم بنظرم بیرون نرو چون بیشتر احساس تنهایی میکنی وقتی ببینی خانواده ها بیرون جمع هستن بمون خونه یکم تنقلات بگیر و یه فیلم قشنگ بذار ببین  و زنگ بزن به دوستا و خانواده ات 

انشالله سیزده بدر های دیگه دوره ات پر از ادم باشه و خوش باشی

شهر دیگه دارم طرح مو میگذرونم

براداداشت صلوات فرستادم توام براداداش من بفرست

بادوستی همکاری کسیکه شرایطش مث خودت باشه ب وبیرون. اگرم کسی نیس فردا وتخت بخواب یافیلم. موردعلاقه غذ ...

همه همکارام شیفت آن بعد من ی ماه نیست اومدم زیاد نتونستم صمیمی بشم🥺