2789
عنوان

ایده بدین 😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
براداداشت صلوات فرستادم توام براداداش من بفرست

حتماً فرستادم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بیرونم میتونم برم

قشنگ اول ناهار خوشمزه درست کن .. برای خودت چایی دم کن ، شمع روشن کن آهنگ بذار برقص ، بعد از ظهر برو بیرون پیاده روی کمی تو پارک بگرد برای خودت بعد میتونی یه آتیش کوچولو درست کنی تو تراس و قارچ کباب کنی و به آسمون شب نگاه کنی .. خوشبحالت خیلی حال میده 🥲😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بنظرم بیرون نرو چون بیشتر احساس تنهایی میکنی وقتی ببینی خانواده ها بیرون جمع هستن بمون خونه یک ...

آره خودم گفتم تا نزدیک پارک رو پیاده روی کنم شاید اصن حالم خوب شد

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ب مردم چیکار دارم ک روزه ان 🥺

یه بهونس فقط دله خودم وا میدم نه از هر زاویه ای نگاه میکنم ربطی نداره😁

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 
قشنگ اول ناهار خوشمزه درست کن .. برای خودت چایی دم کن ، شمع روشن کن آهنگ بذار برقص ، بعد از ظهر برو ...

من از تنهایی بیزارم 🥺 مخصوصاً پر از استرس ام 

برام دعا کن کارم درست بشه

من از تنهایی بیزارم 🥺 مخصوصاً پر از استرس ام  برام دعا کن کارم درست بشه

درست میشه حتما 

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 
یه بهونس فقط دله خودم وا میدم نه از هر زاویه ای نگاه میکنم ربطی نداره😁

الهی بگردم 😘❤️ مهم نیست کنار هم ان شاءالله تن تون سلامت باشه 

من از تنهایی بیزارم 🥺 مخصوصاً پر از استرس ام  برام دعا کن کارم درست بشه

انشاالله عزیزم همه چیز درست میشه 🌸

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
انشاالله عزیزم همه چیز درست میشه 🌸

ممنون ❤️😍

الهی بگردم 😘❤️ مهم نیست کنار هم ان شاءالله تن تون سلامت باشه 

عزیزی انشالله واسه تو هم عزیزم هم کارت روبراه بشه هم به جبران فردا یه مسافرت تپل با  خونواده قسمتت شه  و دلتنگیا حل شه بره❤❤❤