2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی و بدون عشق

2276 بازدید | 67 پست

خانما من 15سالگی به صورت کاملا سنتی باشوهرم که ده سال ازم بزرگتربود ازدواج کردم بعداز عقد تازه فهمیدم چ غلطی کردم دنیا رو سرم خراب شده بود نمی‌دونستم باید چکار کنم همش گریه میکردم چون ازشوهرم متنفربودم اصلا اخلاق هم نداشت زور می‌گفت مامانم فکر میکرد در آسمون بازشده این مرد ازش افتاده پایین آنقدر تو گوشم میخوند که این خیلی خوبه خیلی بهت سره که من جرات نداشتم اسم طلاق بیارم 

الان تقریبا هشت سال ازاونروزا میگذره ولی من واقعا حالم بده همیشه حسرت کسایی که با عشق  ازدواج کردن رو میخورم میگم چی میشد منم تجریش میکردم حتی کسایی هم دوروبرو بودن بدون عشق ازدواج کردن وجداشدن خودشونو خلاص کردن اما من ...

کسی بوده مث من ؟راستش عقده ای شدم و افسرده 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باعشق ازدواج کردم پیرم کرد دیگه 😒

چرا 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
من بعد ۷سال دارم عاشق شوهرم میشم فکرکنم کم کم ب کمک روانپزشک البته شوهرمم خیلی خوبه فقط من دوسش ندار ...

شماهم شرایطط مث من بود ؟

منم ی خواستگار اومدا برام خوبه همه چیزش ...

ولی دلم پیشه کسیه حتی نمیدونم منو دوست داره اون ادم یا نه....حتی نمیدونم بهم فکر میکنه یا نه 

میگم نکنه قبول کنم ولی اون دوستم داشته باشه 🥺 خیلی سختههه

عزیزدلم 90درصد عاشقا بهم نمیرسن اون ده درصد باقی مونده هم از روی عقل عاشق شدن و به هم رسیدن 

یک بار با همسرتون امتحان کنید ❤مشاوره برین 

شاید عاشق همسرتون شدیم ی بار امتحان کنید دو طرفه اقدام کنید 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

همشهریم آقوی حافظ میگه:" ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق/ برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتری از این؟!" 

عشق اخرش غمه عزیز.‌ 

اینکه به عشقت برسی و جلو چشمت صد و هشتاد درجه تغییر کنه خیلی غمه 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی