2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی و بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 67 پست
منم مثل شما ولی باهاش کناراومدم

منم کناراومدم 

اما نمی‌دونم چرا چندروزه حالم بده 

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب اخلاقش داره  شاید یکی دوسال تفاوت تون باشه ولی سگ اخلاق

اخلاق من خوب نیست اما اخلاق اون خیلی خوبه فقط ۳ تا مشکل داره یکی قدش هست دوم یکم اضافه وزن داره سومی همین تفاوت سنی هست بقیه چیزاش خیلی خوبه

شوهرت چی شما رو دوست داره

تقریبا منم یجورایی باهاش کناراومدم 

ولی نمی‌دونم چرا چندروزه حالم بده حس میکنم زندگی رو باختم حس میکنم همه عشق و حال میکنن ولی من عذاب میکشم...

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
ولی اسی عشق چیز مزخرفیه اینم تجربه من از عشق دوست داشتن خوبه رفیق بودن با همسر خوبه  عشق خیلی ...

شماعاشق شوهرت بودی؟

بنظرت رابطه و زیریه سقف بودن و همخوابی با کسی که دوسش نداری چ حسی داره ؟تجربه نکردی که ببینی چ تلخه

اخلاق من خوب نیست اما اخلاق اون خیلی خوبه فقط ۳ تا مشکل داره یکی قدش هست دوم یکم اضافه وزن داره سومی ...

چطور باهاش آشناشدی؟

چند تا بچه داری؟ اخلاق شوهرت چجوریه؟ تو این ۸ سال بهش علاقه پیدا نکردی؟

کناراومدم ...

اما عشق ن 

شده حسرت برام ...

منم ی خواستگار اومدا برام خوبه همه چیزش ... ولی دلم پیشه کسیه حتی نمیدونم منو دوست داره اون ادم یا ...

💔🤦

فامیل یکی از فامیلامون هست رفتیم مسافرت اونجا همو دیدیم سنتی اما کوتاه قدش

حالا میخوای ازدواج کنی 

ببخشید ازحرفت خندم گرفت🤦😂