2777
2789
عنوان

اگزمای پوست صورت

1822 بازدید | 15 پست

بچه ها  من پوستم خشکه و یک ساله پوست صورتم دچار اگزمای شدید شده‌.خیلی پوست پوست میشه و جوشهای ریز زیر پوستی‌همیشه رو صورتم هست‌‌وقتی کرم بخوام بزنم‌تمام این پوسته ها بیشتر خودشونو نشون میده و همش پوست ریزی میکنم ..و پوستم ترک خورده میشه.کسی هست اگزوما داشته باشه کاری کرده خوب شده باشه؟دکتری هست ک رفته باشین‌خوب باشه جواب گرفته باشین؟

فقط پوست صورتت ؟

من اگژمام کل بدنمه همش زخم 🥲💔

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب زیادبخور سبزیجات حتما بخور از طب سنتی کمک بگیر بیشتر از شیمیایی ها جواب میده قبل از حمام وبعد از حمام دستها وپاهاتو با آب سرد بشور بعد بیا بیرون امگا ۳ هم عالیه ماهی‌های چرب هم جوابه اگه نتیجه نگرفتی باید بری متخصص

آب زیادبخور سبزیجات حتما بخور از طب سنتی کمک بگیر بیشتر از شیمیایی ها جواب میده قبل از حمام وبعد از ...

متخصصم رفتم‌یکی دوماه کرم دست ساز درست کرد استفاده کردم خوب شدم داروها تموم شد مسه روز اول شدم‌‌

من چندتا دکتر پوست رفتم کورتون ندادن همشون کرم دادن بهم ک جواب نداده 

چه کرمی بوده

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
چه کرمی بوده

یکیشون کرم دست ساز بهم داد..ترکیبی بود ک داروخونه درست کرده بود..اون خوب بود ترکیباتشو تمیدونم‌‌..بقیه شون در حد اب رسان و شوینده ملایم مخصصوص پوست حساس

یکیشون کرم دست ساز بهم داد..ترکیبی بود ک داروخونه درست کرده بود..اون خوب بود ترکیباتشو تمیدونم‌‌..بق ...

اون دست سازه احتمالا توش کورتون داشته

به دکتر بگو اگزمای مقاوم به درمان دارم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋