2777
2789
عنوان

دلتنگم‌

184 بازدید | 16 پست

غرورم‌میگه پیام نده ولی چشمام بارونیه

حقم‌نبود اینطوری بره

کلی مهمون داریم بهونه ام دندون درد‌که‌ناراحتم

قدیم خیلی نازشو کشیدم الان حس له شدن‌دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجی من ۴ روزه از طرف خودم تموم کردم 

تو رو خدا پیام نده یه مدت حالت بده ولی خوب میشی حال منو تو الان عین همه منم یا فقط تو خودمم یا گریه میکنم پس خواهشا منطقی تصمیم بگیر توروخدا اشتباه نکن شخصیت خودتو بدتر له نکن عرور داشته باش نداری بزور داشته باش 

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
خیلی کاشکی میدونست چقدر عاشقشم

پسرا کلا خرن هیچی نمیفهمن من فقط خدا میدونه چقدر عاشقشم چقدر جوری که حاصرم بمیرم ولی باشه ولی دیگه به خودم اجازه نمیدم لهم کنه من ادمم اونم ادمه

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
اجی من ۴ روزه از طرف خودم تموم کردم  تو رو خدا پیام نده یه مدت حالت بده ولی خوب میشی حال منو ت ...

منم چهارروزه

من واسه همه مغرورترین دختر دنیا بودم وهستم

سر این کوتاه امدم باورکن هیچی هم بهم سر نیست اینطوری اذیتم میکنه

خیلی کاشکی میدونست چقدر عاشقشم

اونم عاشقته یابرا یه ادم بی ارزش داری خودتو داغون میکنی کسی ک رهات کرد براش مهم نبودی رو نباید بزرگش کنی اون کسی رو ازدست داد ک عاشقش بود ولی توکسیو ازدست ندادی چون اون مال تونبود

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی
منم چهارروزه من واسه همه مغرورترین دختر دنیا بودم وهستم سر این کوتاه امدم باورکن هیچی هم بهم سر نی ...

عین همیم من به هیچکس جز فامیل دست نمیدادم ولی به این اجازه دادم بهم دست بزنه ببوستم بعلم کنخ خودمو له کردم ولی دیگه نخ دیگه تا یه جایی منم عرور دارم منم ادمم اگه اون ادمه متم هستم پس فرقمون چیه چرا بزازم لهم کنه تا یه جایی دست اونه ولی منم دست خودمه خودمو نجات بدم 

دیگه دارم خودمو به زور مجبور میکنم که خودتو ببین برای خودت ارزش قایل شو به درک 

عین همیم من به هیچکس جز فامیل دست نمیدادم ولی به این اجازه دادم بهم دست بزنه ببوستم بعلم کنخ خودمو ل ...

میشه باهات حرف بزنم خصوصی خیلی دلم گرفته از خودم 

میشه باهات حرف بزنم خصوصی خیلی دلم گرفته از خودم 

اره فدات شم چرا نمیشه منم عین خودتم تک وتنها