2821
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

299 بازدید | 23 پست

تایپک هام بخونید نمیدونم چیکار کنم وقتی دیدم اینجوری شد لجبازی کردم چون عصبی شدم نرفتم ببینم و بلاک کرد واقعا حالم بده خوب من کلا 

قرار بود فرداش طاها ببینم من نمدونم حق با من یا نه حق داشتم دوباره نرفتم یا نه کمک کنید

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ول کن پسره رو اون بهانه اورده 

خوب تقصیر خودمم بود بعد از اینکه دیدم رفیق ش نمیاد از اونجا رفتم اون پنج بار زنگ زد بیا تموم‌ش کنیم یکبار برا همیشه من نرفتم گفتم برو خونتون نمی‌خوام قیافه تو ببینم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

چون بلاک کرده حالم بده 🥺😭

بلاک کرده ولش کن تو موقع مناسب توهم بلاکش کن اگر از بلاک در اوورد حالا فکر می کنی چه تحفه ای خودت و دست کم‌نگیر

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
بلاک کرده ولش کن تو موقع مناسب توهم بلاکش کن اگر از بلاک در اوورد حالا فکر می کنی چه تحفه ای خودت و ...

یک ۱۱ روز بلاک کرد خودم گفتم در بیار گفت بفرما دیشب گفت ببینمت فردا گفتم یکشنبه گفت باشه تو پارک بودم تا حرفام ب رفبقش بزنم اون برسون از ساعت یک تا دو نیم منتظر بودم نمیومد رفتم بعدم ک دیدم طاها زنگ زده پاشو ببببنمت برا همیشه بعد بلاک کنمت برا همیشه خداحافظ کنیم گفتم نمبخوام قیافه تو ببینم بعد خداحافظ کرد برا همیشه بلاک کرد

یک ۱۱ روز بلاک کرد خودم گفتم در بیار گفت بفرما دیشب گفت ببینمت فردا گفتم یکشنبه گفت باشه تو پارک بود ...

خوب خودت و اذیت نکن مطمئن باش اگر زیاد بهش بی محلی کنی اون میاد طرف تو ارامش داشته باش 

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
خوب تقصیر خودمم بود بعد از اینکه دیدم رفیق ش نمیاد از اونجا رفتم اون پنج بار زنگ زد بیا تموم‌ش کنیم ...

خب عزیزم به یک ورت بگیر این لیاقت نداشته تو اصلا نباید میرفتی ببینیش چه برسه صبر کنی خودت باید پرتش میکردی خیلی وقت پیش الان اون فکر کرده چه عتیقه ای هس 

سر چی کات کرد

قضاوت فکر می‌کرد من اون روزی تصادف کردم دروغ گفتم بعد. گفتم بهت ثابت کنم چی میشه اگه بفهمی اشتباه میکردی درموردم گفت میگم دختر خوبی هستی موفق باشی خداحافظ گفت من نمی‌خوام وارد هیچ رابطه بشم

خوب خودت و اذیت نکن مطمئن باش اگر زیاد بهش بی محلی کنی اون میاد طرف تو ارامش داشته باش 

یک ماهه رفتیم من تازه یادم بوده یادش کردم وگرنه اون ک می‌گه من نمیخوامت وارد رابطه نمی‌خوام بشم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز