راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب تقصیر خودمم بود بعد از اینکه دیدم رفیق ش نمیاد از اونجا رفتم اون پنج بار زنگ زد بیا تمومش کنیم یکبار برا همیشه من نرفتم گفتم برو خونتون نمیخوام قیافه تو ببینم
بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
بلاک کرده ولش کن تو موقع مناسب توهم بلاکش کن اگر از بلاک در اوورد حالا فکر می کنی چه تحفه ای خودت و ...
یک ۱۱ روز بلاک کرد خودم گفتم در بیار گفت بفرما دیشب گفت ببینمت فردا گفتم یکشنبه گفت باشه تو پارک بودم تا حرفام ب رفبقش بزنم اون برسون از ساعت یک تا دو نیم منتظر بودم نمیومد رفتم بعدم ک دیدم طاها زنگ زده پاشو ببببنمت برا همیشه بعد بلاک کنمت برا همیشه خداحافظ کنیم گفتم نمبخوام قیافه تو ببینم بعد خداحافظ کرد برا همیشه بلاک کرد
بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
خوب تقصیر خودمم بود بعد از اینکه دیدم رفیق ش نمیاد از اونجا رفتم اون پنج بار زنگ زد بیا تمومش کنیم ...
خب عزیزم به یک ورت بگیر این لیاقت نداشته تو اصلا نباید میرفتی ببینیش چه برسه صبر کنی خودت باید پرتش میکردی خیلی وقت پیش الان اون فکر کرده چه عتیقه ای هس