2821
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 23 پست
ولش کن بابا دیوونه باسن لقش چرا خودتو درگیر همچین ادمی میکنی؟

چون عاشقشم بهش میگم گریه میکردم میگه تو. راست میگی امروز چون اعصابم خورد بود نرفتم ببینمش چون دیدم اون موقع رفیقش بد قولی کرد ما قرار بود فردا همپ ببینم این تا فهمید رفیقش می‌خوام ببینم گفت منم میام تمومش کنیم همین امروز من حرفام بزنم بعدم پی زندگیم برم دیگه ن زنگی ن پیامی بعد ک همو دیدیم بلاک 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

چون عاشقشم بهش میگم گریه میکردم میگه تو. راست میگی امروز چون اعصابم خورد بود نرفتم ببینمش چون دیدم ا ...

ببین عزیزدلم منم همینطوری عاشق یکی بودم همینطوری پسم زد و من خیلیی دوسش داشتم و تو سن پایین توویه برزخ وحشتناکی بودم ولی الان نزدیک دوساله ندیدمش و اصلنم دیگ برام مهم نیس مردس یا زندس فقط فهمیدم همچی اشتباه بوده و خداروشکر که منو پس زد چون اگ باهاش میموندم بدبخت میشدم توهم صبر کن ولی پا پیش نذار دیگه بذار زمان بگذره و از یادت بره فک نکنی این اولی و اخرین عشقنه ها این حرفا چرتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزدلم منم همینطوری عاشق یکی بودم همینطوری پسم زد و من خیلیی دوسش داشتم و تو سن پایین توویه بر ...

نیاز دارم خودمو پیدا کنم ولی نمیدونم از کجا چجوری شروع کنم کسی نیاز دارم کمکم کنه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نیاز دارم خودمو پیدا کنم ولی نمیدونم از کجا چجوری شروع کنم کسی نیاز دارم کمکم کنه

کتاب بخون + فیلم و سریال ببین و  درسای مدرستو خوب بخون . اگه میتونی روانشناس ، فقط شللل کن این عشقتو جدی نگیر ♡

کتاب بخون + فیلم و سریال ببین و  درسای مدرستو خوب بخون . اگه میتونی روانشناس ، فقط شللل کن این ...

:) نیاز خودمو پیدا کنم دیگه افسرده نشم نابود تر نشم ولی خودم نمدونم چیکار کنم نیاز دارم یکی بهم مشاور بده

:) نیاز خودمو پیدا کنم دیگه افسرده نشم نابود تر نشم ولی خودم نمدونم چیکار کنم نیاز دارم یکی بهم مشاو ...

میفهممت چون خودمم تواین شرایط بودم:) پیش روانشناس حتما برو ولی مطمعن باشششش که حل میشه اصلا نگران نباش با احساست کنار بیا کم کم کمرنگ میشه

میفهممت چون خودمم تواین شرایط بودم:) پیش روانشناس حتما برو ولی مطمعن باشششش که حل میشه اصلا نگران نب ...

اگه میتونستم میرفتم ولی بخاطر مشکلات مالی نمیتونم:) و همچنین شهر نیاز دارم یکی تو همین سایت کمکم کنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز