چون عاشقشم بهش میگم گریه میکردم میگه تو. راست میگی امروز چون اعصابم خورد بود نرفتم ببینمش چون دیدم اون موقع رفیقش بد قولی کرد ما قرار بود فردا همپ ببینم این تا فهمید رفیقش میخوام ببینم گفت منم میام تمومش کنیم همین امروز من حرفام بزنم بعدم پی زندگیم برم دیگه ن زنگی ن پیامی بعد ک همو دیدیم بلاک
بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
چون عاشقشم بهش میگم گریه میکردم میگه تو. راست میگی امروز چون اعصابم خورد بود نرفتم ببینمش چون دیدم ا ...
ببین عزیزدلم منم همینطوری عاشق یکی بودم همینطوری پسم زد و من خیلیی دوسش داشتم و تو سن پایین توویه برزخ وحشتناکی بودم ولی الان نزدیک دوساله ندیدمش و اصلنم دیگ برام مهم نیس مردس یا زندس فقط فهمیدم همچی اشتباه بوده و خداروشکر که منو پس زد چون اگ باهاش میموندم بدبخت میشدم توهم صبر کن ولی پا پیش نذار دیگه بذار زمان بگذره و از یادت بره فک نکنی این اولی و اخرین عشقنه ها این حرفا چرتن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.