2777
2789
عنوان

فیلم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 124 پست
جنگیر مادر فیلمهای ترسناکه لعنتی ویلیام فرید کین یه چیزی ساخت ۵۰ ساله دارن از فیلمش تقلید میکنن.&nb ...

اره اره همینننننننن پیرزنه رو میگممممم.اها اخه من چند سال پیش دیدم نمیدونستم همینه  وااایییی فک کن تو سینما ببینی خیلی ترسناکتره فک کنم کف زمین سینما زرد میشه  

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
نه هیچ صدایی نیست هیچی نداره ولی روی فیلم این صدا هست نگاه میکنی تاثیرش چندین برابره احتمالا شنیدی ی ...

اها پس کامل گوش میدم خیلی خوشم اومد مرسییی  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی نسخه بدون دوبله کجا اون دوبله شدش کجا یعنی دوبله گره صدا پیشه جن زده ریگن یعنی شاهکار کرده صدا ...

خخخخ اره من همیشه فیلمای خارجی رو زبان اصلی میبینم. چقد اطلاعاتت زیاده تو این زمینه  باید بلاگر شی.  وای با دهنش در میاورده   چه جالبببببب

وای یادم میاد ۱۲،۱۳سال پیش بود که تازه عقد کرده بودیم جاریم پاگشامون کرده بود رفته بودیم خونه برادرش ...

واااای 😂😂😂😂

حق داره والا 😐😂😂

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
خخخخ اره من همیشه فیلمای خارجی رو زبان اصلی میبینم. چقد اطلاعاتت زیاده تو این زمینه   باید بلا ...

آره چون علاقه دارم برای همینه

آره پیرزنه تو فیلم توطئه آمیز با اون ۲تا پسرا بازی کرده. 

ولی تو کینه نسخه جدید هست اونجا خودش میدیون برعکس تو فیلم کینه یه جورایی تسخیر میشه

این کینه اون کینه نیست که دختره با موهای مشکیه بلنده این دختره تو این کینه نیست اصلا فرق داره. 

خخخخ اره من همیشه فیلمای خارجی رو زبان اصلی میبینم. چقد اطلاعاتت زیاده تو این زمینه   باید بلا ...

خدائیش دوبلورهای ایران عالین حرف ندارن آره میگفت ۱۵نفر برای صدای جن رفته بودن رد شدن همه شخصیتها دوبله و صداگذاری شده بودن غیر صدا جن که میگفت رفتم تست دادم گفتن همینه همینه خودشه 

آره چون علاقه دارم برای همینه آره پیرزنه تو فیلم توطئه آمیز با اون ۲تا پسرا بازی کرده.  ...

چه کینه تو کینه ای شد این پیرزنه هنوز زندست؟خییلی پیره.اون دو تا پسرا که باهاشن خیلی باحالنننن

خدائیش دوبلورهای ایران عالین حرف ندارن آره میگفت ۱۵نفر برای صدای جن رفته بودن رد شدن همه شخصیتها دوب ...

اوووووه چه جالب نمیدونستم یه صدای جن انقدر دردسر داره

چه کینه تو کینه ای شد   این پیرزنه هنوز زندست؟خییلی پیره.اون دو تا پسرا که باهاشن خیلی باحالننن ...

تو این کینه پسرا نیستن کلا فرق داره 

خودشو از بالا پرت میکنه میفته میترکه 😂

انگشتاش رو با چاقو قطع میکنه این عکس مربوط به اون تیکشه

تو این کینه پسرا نیستن کلا فرق داره  خودشو از بالا پرت میکنه میفته میترکه 😂 انگشتاش رو با چا ...

وایییییی واقعا؟؟دیگه میمیره کلا؟  ایییییی چه بددددددد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز