2777
2789
عنوان

فیلم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 124 پست
هیچ فیلمی به اندازه جنگیر Exorsict به هم لذت نداد بقیه هم خوب بود ولی صداهای باحالی داره این فیلم م ...

وااایی مامان بزرگتو ترسوندی که  جنگیر خیلی اشناعه با کانجرینگ فرق داره؟حس میکنم دیدمش.یه تیکشو تعریف کن

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا من میاد همیشه    فک کنم چتام کنترل میشن:/

مواظب باش چیزی نگی 😉😂😂😂😂

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
من اگه مرد بودم هیچ وقت تورو به همسری قبول نمی‌کردم      

وای یادم میاد ۱۲،۱۳سال پیش بود که تازه عقد کرده بودیم جاریم پاگشامون کرده بود رفته بودیم خونه برادرشوهرم. 

دختر برادرشوهرمم پایه فیلمهای ترسناک توطئه آمیز ۱ تازه اومده بود اونو گذاشت دیدیم خودش بود من و شوهرم بقیه تو اتاق حرف میزدن گه گداری هم جاریم میومد میشست. 

بعدش فیلم جن زده آمریکایی رو دیدیم تاصبح بیدار بودیم بعدش جنگیری امیلی رز خیلی شب بحالی بود گذشت تا اینکه ۲ روز بعدش شوهرم خونشون تنها بوده شب تو اتاق خوابیده بوده. 

روتخت خواب بوده پتو از روش میفته از ترس میپره 😅

یاد فیلمه میفته جنه پتو رو از رو دختره میکشه میگه خدا لعنتت کنه ستاره 😂

بعد سقف و نگاه میکنه یاد فیلمه میفته جنه روی سقف برعکس چسبیده بوده میترسه میره پذیرایی تا صبح بیدار میمونه میگفت فحشت دادم فقط 😅

وااایی مامان بزرگتو ترسوندی که    جنگیر خیلی اشناعه با کانجرینگ فرق داره؟حس میکنم دیدمش.یه ...

دختره ریگن مادرش بازیگر بود شیطان پازوزو  میره تو بدنش تسخیرش میکنه ۲تاکشیش سعی میکنن شیطان رو از کالبد دختره بیارن بیرون کشش پیره رو میکشه سکته قلبی میکنه میمیره

وااایی مامان بزرگتو ترسوندی که    جنگیر خیلی اشناعه با کانجرینگ فرق داره؟حس میکنم دیدمش.یه ...

لیندا بلر فقط گریم ۵۰سال پیش هالیوود رو ببین حال کن

ماهم ستایش میسازیم گریم میکنیم 😂😅🤣

اینم عکس چندین سال پیشه لیندا بلره

نه مادرم تماس میگرفت یا هر کسی گوشیم زنگ آهنگش فیلم جنگیر بود وقتی زنگ میخورد تو تاریکی کلی هیجان داشت. 

این آهنگ شاهکاره لعنتی

آهنگ بی کلام Mike Oldfield - Tubular Bells (Opening Theme) (موسیقی فیلم جن گیر) | طرفداری
https://www.tarafdari.com/node/1290999

دختره ریگن مادرش بازیگر بود شیطان پازوزو  میره تو بدنش تسخیرش میکنه ۲تاکشیش سعی میکنن شیطان رو ...

نه فکر نکنم دیده باشم.یه فیلمم بود یه پیرزنی شغلش جنگیری بود.دو تا مرد هم فک کنم دستیارش بودن مثلا میرفتن تو خونه ها معموریت.کانجرینگه؟

لیندا بلر فقط گریم ۵۰سال پیش هالیوود رو ببین حال کن ماهم ستایش میسازیم گریم میکنیم 😂😅🤣 اینم عکس ...

وایییی چه گریم حرفه اییییی.ستایش واسش عینک گذاشتن  

نه مادرم تماس میگرفت یا هر کسی گوشیم زنگ آهنگش فیلم جنگیر بود وقتی زنگ میخورد تو تاریکی کلی هیجان دا ...

تا چند ثانیه اولش رو گوش دادم چقدر قشنگههههه.بقیشم گوش کنم؟یهو صدای جیغ نمیاد؟  

نه فکر نکنم دیده باشم.یه فیلمم بود یه پیرزنی شغلش جنگیری بود.دو تا مرد هم فک کنم دستیارش بودن مثلا م ...

جنگیر مادر فیلمهای ترسناکه

لعنتی ویلیام فرید کین یه چیزی ساخت ۵۰ ساله دارن از فیلمش تقلید میکنن. 

مستندش رو ببینی تو سینماها مردم حالشون بد میشه جلوی در سینماها آمبولانس میزاشتن یه وضعی بعد اتمام فیلم با مردم مصاحبه میکنن زنا حالشون بده😂

دیدن نمیشه کلا ممنوع شد تو کل سینماهای جهان برداشتنش. 

همون پیر زنه با اون دوتا پسرا فیلم موذی یا توطئه آمیز دیگه دخی. 

یه فیلمم بازی کرده نسخه جدید کینه بدک نیست اینه

نه هیچ صدایی نیست هیچی نداره ولی روی فیلم این صدا هست نگاه میکنی تاثیرش چندین برابره احتمالا شنیدی یادت نیست رو آهنگ موبایلها زیاد شنیدم چون میشناسم. 

ولی نسخه بدون دوبله کجا اون دوبله شدش کجا

یعنی دوبله گره صدا پیشه جن زده ریگن یعنی شاهکار کرده

صدای جنه تو نسخه بدون دوبله ترسناک نیست صداش تو دوبله ایران ترسناکه. 

دوبله گرش ۳سال پیش فوت کرد تو تلویزیون هم اعلام کرد گفت صدا پیشه فیلم جنگیر فوت شد. 

یه چندثانیه از فیلم هم پخش کرد البته نه از قسمتهای ترسناکش ببین نسخه دوبله رو خود سازندههاش دیده بودن تعجب کردن چطور با دهان این صداهارو مرده دراورده

آخه خودشون با دستگاه صدای جن رو درست کرده بودن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز