2777
2789
عنوان

فیلم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 124 پست
من با گوشی مجبورم ببینم با هندزفری چون پسرم خیلی کنجکاوی میکنه هی میاد ببینه من چی میبینم یا صدا میش ...

خیلی ترسناک میشه اینجوری  با هندزفری صدای جیغشون خیلی وحشتناکه

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما خانوادگی پایه ایم یه وقتایی دسته جمعی برادرم،  مادرم،  خالم،  دختر خالم،  پس ...

وااایییی چه حس خوبیییی داره دور هم فیلم ترسناک ببینی  

نه واسه من نیومدن 😐😂

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
خیلی ترسناک میشه اینجوری   با هندزفری صدای جیغشون خیلی وحشتناکه

هیچ فیلمی به اندازه جنگیر Exorsict

به هم لذت نداد بقیه هم خوب بود ولی صداهای باحالی داره این فیلم من ۱۲سالم بود اولین فیلم ترسناک عمرم جنگیر بود دیدم. 

بعدش مرده شریر یا همون کلبه وحشت که تو ایران معروفه بعدش طالع نحس ۱ تا ۴

من انقدر عاشق فیلم جنگیر بودم آهنگ گوشیمم موزیک و آهنگ فیلم جنگیر گذاشتم 😂 همین پارسال بود

تصور کن خونه تاریک یه دفعه مادرم زنگ میزد آهنگ این فیلم پخش میشد خودش آخر هیجان بود😂

خرگوشه نزدم رو عکس ببینم چیه فکر کردم ترسناکه رنگشم قرمز بود الان زدم دیدم خرگوشه اتاق فراره

اره خب بالاخره موضوعش ترسناکه دیگه.هر موقع همچین پیامایی بدیم تبلیغا هم اینجوری میشن

ببین من از همون زمان که شروع کردم فیلم دیدن اسمهاشون رو تو یه کاغذ نوشتم تا چندین سال پیش داشتمش وقت ...

چه ایده خوبی 

حتما انجامش میدم

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
اینارو ببین ترسناک نیستن شوم ۱ و ۲ روهم ببین نزول ۱ و ۲ بدخیم سکوت مرگبار یا مطلق چراغهای خاموش ...

مرسی 😍❤️

هیچ فیلمی به اندازه جنگیر Exorsict به هم لذت نداد بقیه هم خوب بود ولی صداهای باحالی داره این فیلم م ...

من اگه مرد بودم هیچ وقت تورو به همسری قبول نمی‌کردم     

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز