2777
2789

یه بنده خدایی هست تو فامیل مون

همسن خودمه دقیقا. وضع مالی خیلی بد

بعد این فقط دنبال شوهر پولدار بود از بچگی

و واقعا ام پیدا کرد. 

با یکی عقد کرد.. همش بهش میگفت برام لباس و اینا مارک بخر و.... 

مثلایه چی میخرید پسره براش.. به نظرش خیلی گرون نبود.. پسش میداد 

آخرش پسره ولش کرد.تو عقد. طلاقش داد. مهریه ام نداد

. اینم طلاهاشو پس نداد. 

بعد رفت دانشگاه و کلی خواستگار رد کرد.. تا پولدار پیدا کنه 

اینارو همش خودش تعریف میکرد دخترا پیش هم میشستیم.. 

دوباره با یه پولدار خیلی خیلی گنده عقد کرد تا چند ماهم نگفت.. کسی چشمش نزنه.. 

سر عقد فامیل ها شوهرش بهش کلی طلا داده بودن و   . 

بعدما منتظر عروسیش بودیم.. نمی‌گرفت... آخرش

مامان دختره گفت.. دخترم گفته یا عروسی مجلل و چند غذا تو فلان باغ تهران میگیری.. 

یا اصلا عروسی نمیخوام 

پسره ام گفته بود. نخواه.. نمیگیرم 

بدون عروسی رفتن سر زندگی شون 

حالا دختره هم جهاز خییییلی معمولی داره.. 

هم اخلاق معمولی 

ولی واقعا وقتی هم تراز نباشند عروس و داماد خوب نیست

یعنی تابلو میشه یه طرف بخاطر پول چسبیده بهش

البته کم اند آدمایی که اهل مادیات نیستن

ولی زیادن دخترایی که اینجور ولع و حرص دارند

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم عنوانت برعکسه،چون اینجوری که تعریف کردی پسرا خیلی هم عاقل بودن با یه پولکی ازدواج‌نکردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اعتماد به سقف داشته که با پولدار ازدواج کرده انقدرم براش کلاس گذاشته...گداگشنه بوده و ندید پدید

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب الان از کجای این داستان درس عبرت بگیریم😂این ک بد نگذشته بهش😂

چرا دیگه حتی یه عروسی مثل همه نداشت

فامیل ما هم... الان خوبه زندگیش ولی خب اون یک سال  به خاطر تفاوت سطح فرهنگ و خونواده خیلی مشکل پیدا کرده بودند و همیشه افکار مالیخولیایی داشت... منم همینطوریم واسه همین از آدمایی که از خودمون بالا ترن دوری می‌کنم

how far we could go

و متاسفانه دنیا داره مارو ب سمت زندگی ظاهری میبره همه سعی میکنن ظاهرا زندگیشون رو خوب جلوه بدن ک اینم باز نشونه کمبود و باب میل نبودن زندگیه ک حس میکنن اگه یکم از ظاهر بهم بریزن همه می‌فهمن زندگیشون باب میلشون نیست ولی اونی ک واقعا خوشبخته بیشتر ب درون زندگیش نگا میکنه تا ظاهر گرچه وقتی خوشبخت باشی ظاهر هم خود ب خود درست میشه

فامیل ما هم... الان خوبه زندگیش ولی خب اون یک سال  به خاطر تفاوت سطح فرهنگ و خونواده خیلی مشکل ...

حتی من آدم پولدار دعوت نمیکنم خونم.. 

چون حس بدی میدن رفتارشون 

انگار نگاه بالا به پایین هست

دختر عموی منم دقیقا بخاطر پول صیغه ی پیرمرد شد یکم پول چاپید ولش کرد بعد الان صیغه یکی دیگس ازش با بدبختی ی ۲۰۶ گرفت زد ب نامش الان ی هفتش ک ۲۰۶ رو زده ب نامش میگ میخام بفروشمش یکمم پول کنار دارم ی خونه ۵۰ ۶۰ متری میخرم یکمشم از مستاجر میگیرم 

میگ از قدیم گفتن چیزی ک زیرش باد بره سرمایه نمیشه ۳۲ سالشم هست مرده هم دوتا بچه داره از این بچه نمیخاد اینم میگ بهش اعتباری نیس باید خودم ی. سرپناه داشه باشم خواهرشم صیغه ی پیرمرد شد بچه های اون پیر مرده پدرشو در اوردن جداشون کردن ولی الان ی دختر داره ک بخاطر اون بازم با همن اصلا عمرشون ب پولدکندن از اینو اون گذشت درصورتی ک خونه از خودشون داشتن خوشگلم بودن میتونستن با یه جوون راحت و بی درد سر زندگی خودشونو داشته باشن حالا انگار قرارع تا ابد زنده باشن سناشون رفته بالا هنوز بلا تکلیفن انشالله خدا کمکشون کنه 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇