شما دعا یا ختم که باعث افزایش رزق و روزی و برکت میشه می دونید که امتحان کرده باشید و تاثیرش رو دیده باشین
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
توروخدا اگه واقعا هست وکسی انجام داده و نتیجه دیده ب مام معرفی کنین بخدا ۸ساااااااله رنگ مسافرت ندیدم ارزوی ی بچه مونده ب دلم خونه و ماشینم ک پیش کش هیچکدومو ندارم😔😔😔😔
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
توروخدا اگه واقعا هست وکسی انجام داده و نتیجه دیده ب مام معرفی کنین بخدا ۸ساااااااله رنگ مسافرت ندید ...
خدا لعنتت کنه باعث و بانیشو
اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/ درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/