2777
2789
عنوان

بهم گفت 🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 123 پست
عزیزم بیا دعوا رو بزاریم کنار مشکل جامعه ما اینه که هر کس هر حرفی میزنه زود بهش میگن اشتباه میگی و ح ...

شما اشتباه نمیگی.

شما یه دروغگوی بیماری.

حالا اگه با دروغت چیزی به دست میاوردی توجیه داشت.

ولی توجه چندتا کاربر ارزشش رو نداره. حتما برو روانپزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم مشکلاتی داشتم و به فکر درمانشم. ولی اینا دروغای تو و بیماریت رو پاک نمیکنه. وقتی میگم ب ...

اگه بیماری داشته باشم واسه خودمه من به همه یه شخصیت دیگه گفتم از خودم همه این تایپک هایی که میزدم برای سرگرمیع ( هر جوری میخوای فکر کن ) 

من اسمم ساناز نیست ۲۲ سالم نیست و ۱۹ سالمه  پشت کنکوری نیستم چون دانشجوی پزشکی ام نامزدم به بددهنه ولگرد نیست چون یک دانشجوی پزشکی و رزیدنتی چشم پزشکیه 

تایپک هام سازگاری باهم نداشت چون دروغی بود میخواستم ببینم اگه کسی این جور مشکلاتی داشته باشه باید چکار کنه که دیدم به جای یه مشت آدم باسواد یه مشت آدمی که فقط دنبال حرفن وجود داره فردا تایپک میزنم شخصیت واقعی خودمو میگم ولی هرمی توی این تیپکع بدونه تایپک های من دروغیبیبیی بوده من اسمم ساناز نیست من اسمم غزله ۱۹ سالمه دانشجوی سال دوم پزشکی ام اره جهشی خوندم دوره راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان درس خوندم

تایپک هام سازگاری باهم نداشت چون دروغی بود میخواستم ببینم اگه کسی این جور مشکلاتی داشته باشه باید چک ...

خب با اینا بیشتر مطمئن شدم مشکل داری.

دیگه وقت نمیذارم برات.

خداحافظ و به امید بهبودت.

خب با اینا بیشتر مطمئن شدم مشکل داری. دیگه وقت نمیذارم برات. خداحافظ و به امید بهبودت.

فعلا که من جایگاه اجتماعی خیلی بهتری تو جامعه و سواد اخلاقی بیشتری دارم تا تو خداحافظ به امید بهبود همه مریض های روانی

شماهم آدرس پاطوق فضولی هاتون رو بهم بدید 💙

اولا که پاتوق درسته خانوم دکتر.

دوما که اسمشو هرچی میخوای بذار ولی خوشحالم مث یه عده گولت رو نخوردم.

سوما حتما برو روانپزشک. حالا شایدم یه کودک هستی و بزرگ بشی بهتر بشی. ولی خب الان خیلی خنده داری.