2777
2789
عنوان

بهم گفت 🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چتهههههه😐😂😂 عزیزم خب اگر نمیخای رابطه کامل باشه تا عروسی، بهش بگو مستقیم. بگو میخام شب عروسیم واق ...

وای منم از این ترفند استفاده کردم😁😂اما خب فرق من این بود میترسیدم

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
هرر فروشی میده بعد آشتی الان هم زنگ زد گفت آشتی کنیم قطع کردم تلفن رو

اگر در حد این چیزایی که اول تاپیک هست، نیازی نیست تلفن قطع کنی😐 اگر فحش ناموسی و اینا که جدی برخورد کن. کلا یادت باشه یه چیزایی از تو یاد میگیره، مواظب باش تو رفتار هات مثلا همین قطع کردن تلفن، بنظرم برای این اتفاق،کار درستی نبود، ناراحتی حرف بزن باهاش، چند بار ناز کن و بعد اشتی

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

باهاش وقتی رابطه دارم خیلی اذیت میشم همین جوری نیره سر اصل مطلب نه بوسی نه بغلی 😐 میترسم همین کار رو تو شب اول عروسی بکنه واسه .....اذیت بشم 😭 تازه رسم دستمال خونی هم دارن

باهاش وقتی رابطه دارم خیلی اذیت میشم همین جوری نیره سر اصل مطلب نه بوسی نه بغلی 😐 میترسم همین کار ر ...

این که به درد نمیخوره بهش بگو حداقل بره یاد بگیره چجوری این کار می‌کنه یعنی الان پرده نداری؟

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
برنامه خودمم همینه اگر مزدوج شدم البته😂

😂😂😂😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
باهاش وقتی رابطه دارم خیلی اذیت میشم همین جوری نیره سر اصل مطلب نه بوسی نه بغلی 😐 میترسم همین کار ر ...

خب بگو بهش اگه این کارا کنی من میرم اسموناااااا، توضیح بده بهش ،، بعضی چیزا باید به مردان یاد بدی، خودشون نمی‌فهمن

چررا دارم ولی کلا میگم

کاملا بشین سنگاتو باهاش باز کن آدمی بد دهنه زندگی به کامت تلخ میشه حتما دو روز دیگه دست بزنن هم پیدا می‌کنه برو پیش روانشناس ولی اگه درست نشد طلاق بگیر 

یعغنی بهش چی بگم ؟؟ روم نمیشه

فرزندم تو دیگه تا مرز دادن رفتی، روت نمیشه بگی معاشقه کنه باهات؟ 😐💔 بهش بگو معاشقه تاثیر فوق العاده ای داره روی زن و یکم که شروع کرد،تشویقش کن بگو وای اره این بار که مثلا قبلش بوسم کردی خیلی با سری های قبل فرق پاشت، خیلی لذت بردم و اینا. بنظرم هر مردی خوشش میاد زنش راضی باشه. یکم از نت مطلب بخون.