2777
2789
عنوان

بهم گفت 🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوهرته دیگه بتو نگه بیا خونمون پس بمن بگه

نامزدی نه فرق داره

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

محرمین دیگه😐

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ینی چی ناکام میفرستمت حجله

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

ای بابا خواهر من بده بره دیگه😂والا من بعد عروسی فهمیدم ینی چی اخه بابا تو زنشی اونم شوهرته فقد پیشگیری باید بکنید

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
عقدین؟ خب خودت که میدونی شوخی کرده، زیاد ناراحت نشو، یکم سرسنگینی باش، عذرخواهی کرد ، آشتی کن. 

هرر فروشی میده بعد آشتی الان هم زنگ زد گفت آشتی کنیم قطع کردم تلفن رو

بهتره س..... کامل نکنی اگه خدایی نکرده خواستی بهم بزنی خیلی راحتتره. و اسمش از شناسنامه پاک میشه.

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره.