2777
2789
عنوان

رابطه

418 بازدید | 13 پست

بچها من ی مشکلی دارم اینکه زیاد خجالتیم چنروزه عقد کردیم شوهرم میاد طرفم پسش میزنم فک میکنه دوسش ندارم ک پس میزنمش نمیدونم چیکار کنم هیچی بلد نیستم توروخدا کمکم کنید

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه منم با شوهرم دوران نامزدی اینطوری بودم چون پدرو مادرش اینجا نیستن و خودش مستقل بود نمیتونستم برم خونش میومد یا خونه بابام منو ببینه یا میرفتیم کافه ای جایی 

بعد ۳ ماه رفتیم خونه باباش شب دیگه رومون بهم باز شد ن اون خجالت کشید ن من از فرداش دیوانه وار عاشق هم شدیم مهرمون ب طور عجیب ب دل هم نشست 

الهی عزیزم😂مثل منی

اعتماد بنفستو بالا ببر ،لباسایی که بهت اعتماد بنفس میده بپوش وقتی خودت خودتو قبول داشته باشی کمتر خجالت میکشی ،اونم الان غریبه نیست و بهت محرمه ولی سعی کن رابطه کامل تو عقد نداشته باشی و کشف نشده بمونی براش نه اینکه یکسره پسش بزنی و زده بشه ازت ولی اجازه رابطه کامل هم نده ،بیرون برین باهم اشپزی کنین 

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی...               

یادمه قبل از اینکه بریم خونه باباش ی بار آمدیم خونه خودش و خجالتی بود منم خجالتی بود🤣عقد کرده بودیم ولی باز روسریمو نمیذاشتم بره عقب یا گردنمو میپوشوندم تو خونه اوج گرما چله تابستون🤣گفت بیا بوست کنم لوپمو بردم جلو🤣🤣🤣🤣

الهی عزیزم😂مثل منی اعتماد بنفستو بالا ببر ،لباسایی که بهت اعتماد بنفس میده بپوش وقتی خودت خودتو قب ...

اصن اعتماد ب نفسشو ندارم نمیدونم چرا اینجوریم من😑

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍