2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 34 پست
هستین بقیشو بگم

آره عزیزم بگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دیدم که تو گیش یه پیام اومده که امیر من با تو امروز بچگی کردم و فلان ،منم اون لحظه ینی پر از استرس و ...

حق داری واقعا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره عزیزم بگو 

بخدا اونقدر مشکل تو زندگیم اومده که نمیدونم کدومشو بگم اگه بخوام همشو بگم طوماری میشه واسه خودش،

پس خلاصه اش که تا الان من سه بار فهمیدم که بهم خیانت مجازی فقط کرده،خانوادش تا الان هزار بار اذیتم کردن،بی پولی هاشو ،اخلاق گندشو که اصلا قابل تحمل نیست و همه و همه رو تحمل کردم ،خیلی می ترسم طلاق بگیرم به خاطر خواهرم که طلاق گرفته ،می ترسم یه شوهر از اینم بد تر کنم که روزی هزار بار خودمو نفرین کنم

بخدا اونقدر مشکل تو زندگیم اومده که نمیدونم کدومشو بگم اگه بخوام همشو بگم طوماری میشه واسه خودش، پس ...

عزیزم...... 

الان چیکارکردی همه اینا رو به روش آوردی؟؟؟ چیزی گفتی بهش؟؟؟ میدونه که شما میدونی؟؟؟ 

بخدا اونقدر مشکل تو زندگیم اومده که نمیدونم کدومشو بگم اگه بخوام همشو بگم طوماری میشه واسه خودش، پس ...

الان چه قد میگذره از عروسی تون؟! 

تو رابطه تون چطوری هستین؟؟ شما راضی هستی؟؟ فک میکنی همسرت راضیه؟؟؟ 

عزیزم......  الان چیکارکردی همه اینا رو به روش آوردی؟؟؟ چیزی گفتی بهش؟؟؟ میدونه که شما میدونی؟ ...

اره همشو به روش اوردم هر سری هم با غلط کردم و به پام افتادن و مشاوره رفتن لا پوشونی کردیم ولی سری اخر دیگه زدم به سیم اخر به خانواده ام اطلاع دادم اونا هم پدرش اومد با یه وکیل خونمون از بابام عذر خواهی  کردن و شب که خونه بابام بودم عکس قرص بهم فرستاد و مامانش بهم با گریه زنگ زد که خودکشی کرده به خاطر من و اون دلیل باعث شد که من در کمال بی میلی دوباره برگردم سر خونه و زندگیم😭😭😭😭😭😭

تو رابطه تون چطوری هستین؟؟ شما راضی هستی؟؟ فک میکنی همسرت راضیه؟؟؟ 

اصلا مشکلی نداشت رابطمون یعنی هیچیز زندگیمون مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینقدر بچه بازی درمیاره الان که الانه بازم بهش شک دارم یه لحظه فکرم اروم نیس هر روز ارزوی مرگشو دارم

میدونم که اون دوستم دارم خیلی زیاد هم دوستم داره ولی نمیدونم دلیل این کاراش چیه

زندگیمو بخوام بنویسم رمانی هست واسه خودش😂بخدا با این سن کمم ۲۱ سال دارم اونقدر تجربه کسب کردم که یه زن ۷۰_۸۰ساله شدم واسه خودمم

هی زندگی خودمو با اونایی که مشکل دارن مقایسه می کنم که الکی خودمو قول بزنم که همه مثل منن و اینا طبیعی ولی نمیدونم چرا اصلا احساس رضایت ندارم از زندگیم هر روزم زهرمار واسم الان هم که چند وقتی هست هر روز باهم بحث داریم هر روز دعوا

هر روز بی احترامی تنها کاری که نکرده کتک زدنم و اعتیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اصلا مشکلی نداشت رابطمون یعنی هیچیز زندگیمون مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینقدر بچه بازی درمیاره الان که ...

ازش پرسیدی مشکلش چیه؟ چرا اینکارا رو میکنه؟؟؟ یه بار مثل آدم بشینید باهم صحبت کنید بهش بگو ما که باهم تعارف نداریم کسی هم مجبورمون نکرده که باهم باشیم الان نه قراره از کسی طرفداری کنیم نه بگیم فلانی بده و اینجور حرفا بهش بگو واقعا مشکلش چیه چی داره اذیتش میکنه هر حرفی که تو دلت داری رو بهش بگو و حتما یه کلاس همسرداری آنلاین یا آفلاین یا حضوری هم خودتون هم همسرتون برین تفاوت‌های همدیگه رو سعی کنید بهتر و بیشتر بشناسید سعی کنید همیشه خودتونو بزارید جای طرف مقابل تا بهتر بتونید رفتارشو درک کنید و اینکه دیگه اصلا حتی اگه به مرز دیگر کشی هم رسیدین هیچی به خانواده هاتون نگید به هیییییییچ وجه دعوا هاتونو به بیرون از خونه تون نبرید تحت هیچ شرایطی 

هی زندگی خودمو با اونایی که مشکل دارن مقایسه می کنم که الکی خودمو قول بزنم که همه مثل منن و اینا طبی ...

یه بار بشین منطقی باهاش صحبت کن درباره همه چیز هرچیزی که اذیتت میکنه و روزای اول رو بهش یادآوری کن و سعی کن از خوبیاشم بگی بعدم بهش بگو برای بهتر شدن مون هردومون بریم کلاس همسرداری هردومون باید با تفاوت‌های همدیگه آشنا بشیم اگه نمیتونی باهاش حرف بزنی تو نامه براش بنویس بعد دیگه کاری به کارش نداشته باش بزار هرموقع که خودش دوست داشت راه شو انتخاب کنه تا اون‌موقع به خودت برس اقتدار شو حفظ کن غذای خوب براش درست کن و اینا ببین میخواد با زندگیش چیکارکنه و حتما حتما حتما با یه مشاور خیلی خوب و خبره در ارتباط باش تا بتونه بیشتر و بهتر بهت کمک کنه 

امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه میدونم خییییییییلی سخته خیییییییییلی 

ازش پرسیدی مشکلش چیه؟ چرا اینکارا رو میکنه؟؟؟ یه بار مثل آدم بشینید باهم صحبت کنید بهش بگو ما که باه ...

صد بار باهم حرف زدیم ،مشاوره رفتیم ،میدونی با خودم چه فکری میکنم میدونم اگه به جای من یه زن ساده باهاش ازدواج میکرد که از کارای این سر در نمی‌آورد و خیانت هاشو ،چشم چرونی هاشو متوجه نمیشد شاید خیلی باهاش احساس خوشبختی میکرد شایدم فقط از لحاظ اخلاقی باهاش به مشکل بر میخورد  شاید تا اخر عمرش هم خیانت های اینو نمی‌فهمید چون اونقدر زبل تشریف داره ،واقعا دیگه مغزم کار نمی کنه اونقدرررررر حرف تو دلم هست که نمیدونم کدومو بگم نمیدونم رفتن و تموم کردن زندگیم خوبه یا نه

یه بار بشین منطقی باهاش صحبت کن درباره همه چیز هرچیزی که اذیتت میکنه و روزای اول رو بهش یادآوری کن و ...

مشکل اینجاست خیلی کله شق اصلا از مشاوره رفتن خوشش نمیاد نمیدونم دلیلش مشکل مالیش هست یا واقعا خوشش نمیاد

یکی از دوستای مشترکمون به مادرش گفته بود قدر عروستونو بدونین چون میدونست من چه خاستگارایی رو رد کرده بودم 

با این حال مامانش اینا اونقدررررر اذیتم کردن منم چون دستم به جایی بند نیس فقط روز و شب از خدا نفرینش میکنم

یه زمانی چنان افسردگی گرفته بودم و تنها بودم که کار هر ثانیه به ثانیم گریه شده بود

از نظر خانوادگی خانواده ی مطرحی دارم خودمم که خداروشکر نه از نظر قیافه و اندام هیچ مشکلی ندارم میدونم که اگه طلاق بگیرم حتما خاستگار بازم خواهم داشت چون خواهرم با ۳۲ سال سن و دوبار طلاق بازم خاستگارای خوبی داره ،ولی میترسم میترسم اشتباه کنم بعدا پشیمون بشم

مشکل اینجاست خیلی کله شق اصلا از مشاوره رفتن خوشش نمیاد نمیدونم دلیلش مشکل مالیش هست یا واقعا خوشش ن ...

اونو مشاوره نبرش فقط باهاش صحبت کن ببین مشکل واقعیش چیه به قولی حرف حسابش چیه بعد بتونی تصمیمی بگیری که بعدا پشیمون نشی اگه خواستی باهاش ادامه بدی خودت درکنار همه اینا با یه مشاور خبره و امین در ارتباط باش که اگه جایی به چیزی برخوردی و نمیدونستی باید چیکارکنی از اون بپرسی