2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

454 بازدید | 34 پست

بیاین یکمی باهام درد و دل کنین و بهم راهکار بدین خیلی خسته شدم از زندگیم😭

من تغریبا دوسالی هست که ازدواج کردم ولی از همون اول زندگیمون با شوهرم اختلاف داشتم چون هر دومون سنمون کمه سر چیزای خیلی مسخره و الکی باهم قهر می کردیم و به اختلاف بر میخوردیم مثلا میدیدی داریم با هم کالاف بازی می کنیم چون من میباختم شوهرم باهام بد حرف میزد یا دعوا میکرد 😑

من از لحاظ اعتقادی خیلی قوی بودم و دوست داشتم همسر اینده ام هم مثل خودم باشه ،ما به صورت سنتی باهم ازدواج کردیم و چون خانواده شو میشناختیم که خوبن فکر کردیم پسرشون هم مثل خودشونه ولی متاسفانه شوهرم به دروغ بهم گفت که نذر کردم با خدا که اگه باهات ازدواج کنم نماز می خونم که الان برعکسش ثابت شده و قول الکی بهم داده یا مثلا بهم گفت سیگار نمیکشم و بعد از اومدن به خونمون فهمیدم سیگاری هست و..

اگه هستین بقیه شو بگم😔

اره اکثر حرفای خاستگاری الکیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو ادامه بده

از همون اول هم به گوشیش خیلی حساس بد و من اینو حسش میکردم ولی خب سعی میکردم زیاد رو این موضوع حساس نشم چون خواهر بزرگتر من دوبار طلاق گرفته ،بار اول به خاطر خسیس بودن شوهرش بار دوم به خاطر خیانت منم به شدت از این موضوع تو تنم ترس بود که نکنه سر منم بیاد واسه همین به ریز ترین کار های شوهرم حساس بودم

هستیم عزیزم 

تا اینجا فک کنم هردوتون نیاز دارین یه سری از تفاوت‌های همدیگه رو بشناسین و سواد تونو درباره خانواده و وظایفتون بالا ببرین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از همون اول هم به گوشیش خیلی حساس بد و من اینو حسش میکردم ولی خب سعی میکردم زیاد رو این موضوع حساس ن ...

شما که سنتی بودین کاش تعداد جلسات خواستگاری رو بیشتر میکردی بیشتر ازش سوال میکردی میرفتین روش درست تحقیق کردن رو یاد میگرفتین درمورد پسره تحقیق میکردین و اونو به پای خانوادش نمینوشتین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب بگو...نگو که تو موبایلش فهمیدی خیانت میکنه

گذشت و ما پنج ماه نامزد موندیم و به اصرار خانواده شوهرم که به بهانه اینکه دخترامونم پنج ماه نامزد میموند و ما زیاد نامزد بازی دوست نداریم چون موقع نامزدی من شب و تو خونه مادرشوهرم اینا می موندم و اونا اینو بد میدونستن خودمم زیاد با این شرایط راحت نبودم ،خلاصه بعد پنج ماه ما رفتیم سر خونه زندگیمون،بعد اینکه من چند باری دیده بودم که شوهرم رمز گوشیشو بهم نمیده و اینقدر رو گوشیش حساس ولی خودم یواشکی رمزشو یاد گرفته بودم، یه روز که به نماز صبح پا شده بودم اونم که طبق معمول خواب بود اون موقع چون تابستون بود ما تراس میخوابیدیم اونم تو خونه گوشگیشو گذاشته بود به شارژ منم یواشکی رفتم سر گوشیش

شما که سنتی بودین کاش تعداد جلسات خواستگاری رو بیشتر میکردی بیشتر ازش سوال میکردی میرفتین روش درست ت ...

بله متاسفانه کوتاهی تو خانواده من زیادی شده درست بعضی چیزارو نمیشد تو تحقیق فهمید ولی همین یه سیگارشو اگه از محل کارش میفهمیدن من ردش میکردم😢

گذشت و ما پنج ماه نامزد موندیم و به اصرار خانواده شوهرم که به بهانه اینکه دخترامونم پنج ماه نامزد می ...

خب.... 

بله متاسفانه کوتاهی تو خانواده من زیادی شده درست بعضی چیزارو نمیشد تو تحقیق فهمید ولی همین یه سیگارش ...

😞😞😞

خب.... 

دیدم که تو گیش یه پیام اومده که امیر من با تو امروز بچگی کردم و فلان ،منم اون لحظه ینی پر از استرس و ترس وای یعنی خیلی شرایط بدی داشتمو زود شماره رو برداشتم تو گوشیم و رفتم پرو فایل طرف و نگاه کردم دیدم عکس چشم یه دختره وقتی اونو دیدم داشتم سکته میکردم هنوز ۴۰ روز نشده بود که باهم زیر یه سقف بودیم اینم بگم که دلیل حساسیت من به گوشی همسرم 

۱.چون با خودش حموم و دستشویی میبرد

۲.رمزشو بهم نمیداد و خیلی رو گوشیش حساس بود یه چند تا کارای مشکوکم دیده بودم که الان دیگه خیلی طولانی میشه اگه بگم

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز