2777
2789
عنوان

کابوس

98 بازدید | 10 پست

بچه ها من همین امروز به جمع شما اومدم🙃 برای دست گرمی گفتم ی تاپیک بزنم‌و سر صحبتو باهم باز کنیم.. من ۲۱ سالمه و تقریبا از بچگی از ی سنی به بعد خوابای بد زیاد 

میدیدم تا به الآن و هیچوقتم تمومی نداره...

خیلی موقه ها بختک‌و اینجور چیزا میاد سراغمو خیلی اذیت میشم. به قدری که وقتی رهام میکننو از خواب کامل بیدار میشم میببینم که از ترس فکم داره میلرزع🤦🏻‍♀️🥺

چند وقت پیش رفته بودیم مسافرت یه خونه گرفته بودیم که شب اونجا استراحت کنیم، من با یکی از آبجیام تنها رفتیم توی اتاق بخوابیم. اون خوابید سریع ولی من بی خابی زده بود به سرم....

من اولش کلی اذیت شدم یچیز مثل همون بختک بود، من کاملا هشیار بودم بیداررر بودم ولی اراده ای نداشتم اصلا، بعضیا میگن این فلج خوابه و از نظر علمی ثابت شده بعضیا هم میگن ایت الکرسی بخون، سوره ناس بخون من هرچی میخوندم بی فایده بود🤦🏻‍♀️💔🚶🏼‍♀️

این آزارو اذیتا انقدر گذشت و گذشت تااینکه دم صبح دو نفرو توی سقف بالای سر خودم دیدم ک‌وایسادن، یکیش مرد بود انگار یکیش زن... زنه سمت چپ من بود بعد چادر مشکی سرش بود🥺💔

اصلا احساس خوبی بهش نداشتم اصلااااا

از هم با فاصله وایساده بودن یچیز مثل دریچه هم وسطشون بود...

یه عکس دستش بود که انگار عکس ی امام بود، ولی چهرش مشخص نبود بجاش نورر بود.

این خانمه به من گفت اگر میخای بری پیش امام زمان باید با من بیای، ولی ی حسی داشتم حس‌میکردم قشنگ که میخاد گولم بزنه اینطوری یا نمیدونم.....

خیلییی ترسیده بودم انقد دست به دامن اماما شدم‌و سوره قرآن خوندم که بلاخره نزدیکای صبح اروم شدمو تونستم یکم بخوابم😢🤦🏻‍♀️

خیلی ازین چیزا واسم پیش میاد بچه ها 

چ بیداری چ خواب، ولی هیچکسیو‌نمیشناسم ک عاقل باشه و ادم صالحی هم باشه ک بخواد راهنماییم کنه یا کمک...

طولانی بید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌خودم روانشناسی میخونم، ولی متاسفانه توی این زمینه کسی نمیتونه کمکی کنه

اگه شبا برای خواب اذیت میشی صبحارو خیلی زود پاشو که شب حتی اگه خوابتم نبرد مغز و بدنت خسته باشه و خود به خود خوابت ببره

پیش یه عالم و این چیزها برو شاید جواب داد این خوابی که دیدی بی تعبیر نیست  وقتی میگی دکتر جواب ...

باشه عزیزم، ینی برم پیش یه روحانیی اینچیزا رو واسش تعریف کنم؟

باشه عزیزم، ینی برم پیش یه روحانیی اینچیزا رو واسش تعریف کنم؟

نه هر روحانی

مثلا قبلا آقای بهجت بود خوب بود یا حسن زاده آملی بود خوب بود 

از این سبکی ها 

وگرنه آخوند ها همشون بدرد نمیخورن تعداد معدودی هستن که راهنمایی واقعی میکنن و حرف بیخود تحویل نمیدن

نه هر روحانی مثلا قبلا آقای بهجت بود خوب بود یا حسن زاده آملی بود خوب بود  از این سبکی ها&nbs ...

اها اره واقن راست میگی🙃

هعیی ولی هرکسی ک‌نمیتونه باهاشون در ارتباط باشه یا صحبتت کنه، امکانش فک نکنم باشه

اها اره واقن راست میگی🙃 هعیی ولی هرکسی ک‌نمیتونه باهاشون در ارتباط باشه یا صحبتت کنه، امکانش فک نک ...

حالا تلاش کن شاید شد پیگیر باش 

منم همیشه کابوس میبینم گاهی توش اعضای خانواده رو از دست میدم گاهی هم از بلندی و ارتفاع پرت میشم با ترس عجیبی بلند میشم و میخابم .میخاستم برم حسن زاده که به رحمت خدا رفت 

البته بهجت و حسن زاده گفتم فوت کردن دنبال عالم این مدلی باش