بچه ها من همین امروز به جمع شما اومدم🙃 برای دست گرمی گفتم ی تاپیک بزنمو سر صحبتو باهم باز کنیم.. من ۲۱ سالمه و تقریبا از بچگی از ی سنی به بعد خوابای بد زیاد
میدیدم تا به الآن و هیچوقتم تمومی نداره...
خیلی موقه ها بختکو اینجور چیزا میاد سراغمو خیلی اذیت میشم. به قدری که وقتی رهام میکننو از خواب کامل بیدار میشم میببینم که از ترس فکم داره میلرزع🤦🏻♀️🥺
چند وقت پیش رفته بودیم مسافرت یه خونه گرفته بودیم که شب اونجا استراحت کنیم، من با یکی از آبجیام تنها رفتیم توی اتاق بخوابیم. اون خوابید سریع ولی من بی خابی زده بود به سرم....
من اولش کلی اذیت شدم یچیز مثل همون بختک بود، من کاملا هشیار بودم بیداررر بودم ولی اراده ای نداشتم اصلا، بعضیا میگن این فلج خوابه و از نظر علمی ثابت شده بعضیا هم میگن ایت الکرسی بخون، سوره ناس بخون من هرچی میخوندم بی فایده بود🤦🏻♀️💔🚶🏼♀️
این آزارو اذیتا انقدر گذشت و گذشت تااینکه دم صبح دو نفرو توی سقف بالای سر خودم دیدم کوایسادن، یکیش مرد بود انگار یکیش زن... زنه سمت چپ من بود بعد چادر مشکی سرش بود🥺💔
اصلا احساس خوبی بهش نداشتم اصلااااا
از هم با فاصله وایساده بودن یچیز مثل دریچه هم وسطشون بود...
یه عکس دستش بود که انگار عکس ی امام بود، ولی چهرش مشخص نبود بجاش نورر بود.
این خانمه به من گفت اگر میخای بری پیش امام زمان باید با من بیای، ولی ی حسی داشتم حسمیکردم قشنگ که میخاد گولم بزنه اینطوری یا نمیدونم.....
خیلییی ترسیده بودم انقد دست به دامن اماما شدمو سوره قرآن خوندم که بلاخره نزدیکای صبح اروم شدمو تونستم یکم بخوابم😢🤦🏻♀️
خیلی ازین چیزا واسم پیش میاد بچه ها
چ بیداری چ خواب، ولی هیچکسیونمیشناسم ک عاقل باشه و ادم صالحی هم باشه ک بخواد راهنماییم کنه یا کمک...