2777
2789
عنوان

برگه بکا.رت

409 بازدید | 23 پست

بچها گرفتنش چجوریه من عقدم خانواده همسرم میخان لطفن بدونه اینکه بگید نگیر و از این حرفا بهم بگین چجوریع میگن باید همسرمم بیاد امضا کنه درسته؟؟

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

وقتی برای شخصیت خودت قائل نیستی چی‌بگیم ازم؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگا باید یک فرد از طرف داماد یک فرد از طرف زن و دکتر امضاش کنه

بنظر من برو بگیر شاید تو نگاه اول توهین بهت باشه اما بعدا میفهمی که با گرفتن این برگه هیچ کس نمیتونه درباره گذشتت حرف چرندی بهت بگه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

باید بری دکتر زنان 

فکر کنم ۵۰۰تومنم هزینه داره

ظاهرا نیاز ب حضور همسرت نیست ولی ببرش بذار خیالشون راحت بشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

برخلاف ۹۰ درصد خانوما که گارد میگیرن که بی احترامیه و اینا ... ولی اگه یه روزی خواستم ازدواج کنم حتماا معاینه بکارت رو خودم به تنهایی میرم نه بخاطر اینکه ثابت کنم رابطه ای نبوده ، بخاطر اینکه از شکل و نوع بکارت باخبر بشم . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

باید بری دکتر زنان  فکر کنم ۵۰۰تومنم هزینه داره ظاهرا نیاز ب حضور همسرت نیست ولی ببرش بذار خی ...

جدی؟500تومن؟؟

این دکترای زنانم خوب از جهل مردم استفاده میکنن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
من نتونستم چیزی بگم شوهرت حق نداشت بخاد چه برسه خونوادش 

شوهرم نخاس مادرش میخاد میدونم نگیرم بعدن حرف و حدیث پشتمه خودمم اول قبول نکردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
نگا باید یک فرد از طرف داماد یک فرد از طرف زن و دکتر امضاش کنه بنظر من برو بگیر شاید تو نگاه اول تو ...

دقیقااا ، من میگم حتی اگه خانواده شوهر هم نگفتن ، خود عروس بره لااقل درمورد نوعش باخبر بشه استرس نداشته باشه

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏