2777
2789
عنوان

مهمونی😕

211 بازدید | 18 پست

مادرشوهرم هر کیو مهمونی دعوت میکنه منم باید برم کمکش انگار قبل من چیکا میکرد پس چطو تعریف میکنی روزی ۱۰۰ تا مهمونی داشتم نمیدونم فلان.دخترشم خونه ستا ولی دس ب سیاه سفید نمیزنه الان زنگ زده بیا دم درتونم بریم خونه ما یکم کار دارم کمک کن😐خو نمیتونی رسیدگی کنی دعوت نکن دیگ نه با شوهرم هماهنگ میکنه ن هیچی دم در ک رسید میزنگه حاضر شو بیا بریم دم درتونم🙁منم گفتم شوهر وسایل میخره میاره برا فردا اماده شیم بریم بیرون بذار بیاد بره بیام خونتون هنو میگف خودش اماده کنه دیگ😏با دخترشم قهریم حالا بیا اون ریختشو تحمل کن هی قیافه کنایه میگیره

چ پروش کردی 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

مقصر خودتی که هروقت‌گفت رفتی

الان‌انگار وظیفته

جواب رد بده

حالم خوب نیست

مهمون دارم

باید برم جایی کار دارم و...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ماه عزیز هم دردسری شده برا منا🤦‍♀️

نرو 

بری شیرمو حلالت نمیکنم 

بگو مریضم کار دارم مامانم داره میاد مهمون دارم 

نرو

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
اخه نمیشه بهونه اورد بچه ها مثلا چن نفرو ک دعوت کرده مهمونی الکی پسرشم دعوت کرده تا بریم کاراشو بکنم ...

خب بگو نمیایم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
نرو  بری شیرمو حلالت نمیکنم  بگو مریضم کار دارم مامانم داره میاد مهمون دارم  نرو

خخخخ اخه قربونت نمیشه ک الکی از دیروز دعوتمون کرده مثلا از صب منو ببره حمبالیشو کنم دور از جون