پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 عنوان مهمونی😕 211 بازدید | 18 پست مادرشوهرم هر کیو مهمونی دعوت میکنه منم باید برم کمکش انگار قبل من چیکا میکرد پس چطو تعریف میکنی روزی ۱۰۰ تا مهمونی داشتم نمیدونم فلان.دخترشم خونه ستا ولی دس ب سیاه سفید نمیزنه الان زنگ زده بیا دم درتونم بریم خونه ما یکم کار دارم کمک کن😐خو نمیتونی رسیدگی کنی دعوت نکن دیگ نه با شوهرم هماهنگ میکنه ن هیچی دم در ک رسید میزنگه حاضر شو بیا بریم دم درتونم🙁منم گفتم شوهر وسایل میخره میاره برا فردا اماده شیم بریم بیرون بذار بیاد بره بیام خونتون هنو میگف خودش اماده کنه دیگ😏با دخترشم قهریم حالا بیا اون ریختشو تحمل کن هی قیافه کنایه میگیره 1402/01/12 | 13:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17151 چ پروش کردی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11418 مقصر خودتی که هروقتگفت رفتیالانانگار وظیفتهجواب رد بدهحالم خوب نیستمهمون دارمباید برم جایی کار دارم و... باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
زهرا۱۳۶۹۷۰ عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 5461 میگفتی کمرت درد میکنه ناخوش احوالی ایشون شمارو با کلفت اشتباهی گرفته به دخترش بگه کمکش کنه
ملکه98 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 3192 نروبهونه بیار بگو کسی میخواد بیاد خونمون من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یکراست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 اخه نمیشه بهونه اورد بچه ها مثلا چن نفرو ک دعوت کرده مهمونی الکی پسرشم دعوت کرده تا بریم کاراشو بکنم🤦♀️
ملکه98 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 3192 این ماه عزیز هم دردسری شده برا منا🤦♀️ نرو بری شیرمو حلالت نمیکنم بگو مریضم کار دارم مامانم داره میاد مهمون دارم نرو من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یکراست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 ازاول رو دادی دیگه. دخترش مجرده؟ اره بزرگ هم هست نگیم بچه س نمیتونه
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11418 اخه نمیشه بهونه اورد بچه ها مثلا چن نفرو ک دعوت کرده مهمونی الکی پسرشم دعوت کرده تا بریم کاراشو بکنم ... خب بگو نمیایم باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 نرو بری شیرمو حلالت نمیکنم بگو مریضم کار دارم مامانم داره میاد مهمون دارم نرو خخخخ اخه قربونت نمیشه ک الکی از دیروز دعوتمون کرده مثلا از صب منو ببره حمبالیشو کنم دور از جون
پرپری۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1022 حالا برمم دراز میکشه روزه م حال ندارم نمیدونم مریضم الکی😒تا من کارارو کنم دخترشم از اتاقش درنمیاد