pari_u مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 120 عنوان بیبی چک 201 بازدید | 13 پست سلام بچه ها من پریروز با دیروز دوتا بیبی زدم با ادرار اول صبح جفتش هاله بی رنگ انداخت امروز دوباره زدم ولی ادرار اول صبحم نبود هاله ننداخت🥺🥺🥺🥺کسی بوده اینجوری ۳ روز از پریم گذشته دو روز پیش خوشحال شدم الان خورد تو ذوقم🥺😢😢 1402/01/12 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari_u مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 120 الان همونی ک گفتم هاله ننداخت همونموقع ک زدم نیم ساعت بعدش دوباره هاله افتاده
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9909 الان همونی ک گفتم هاله ننداخت همونموقع ک زدم نیم ساعت بعدش دوباره هاله افتاده ان شاالله باردار باشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡