2777
2789
این چند روزه من ظهرها تو خیابون که راه میرم میبینم بعضیا تو پارک کباب میزنن و غذا میخورن سالهای قبلم ...

سال های قبل به این شدت نبود من که ندیده بودم ولی امسال ادم میرفت تو خیابون کلا یادش میرفت ماه رمضونه همه در حال خوردن هستن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
درستش اینه که یک مستحب داریم یه واجب بین مستحب و واجب  واجب اولاترهست بنابراین روزه امر واجب ...

خب ما چرا فکر میکنیم یه دو راهی هست که باید انتخاب کنیم؟!!!! 

ما روزه میگیریم ولی یجا میریم میشبنیم بچه ها یکم بازی کنن  بر میگردیم

انگار سیزده به در فقط باید خورد😑😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ما چرا فکر میکنیم یه دو راهی هست که باید انتخاب کنیم؟!!!!  ما روزه میگیریم ولی یجا میریم می ...

متم همینو میگم ۱۳بدر فقط برای خوردن که نیست مال تفریحه

حالا ما امسال گفتیم بعد اذان مغرب میریم 

سال های قبل به این شدت نبود من که ندیده بودم ولی امسال ادم میرفت تو خیابون کلا یادش میرفت ماه رمضونه ...

من سالهای قبلم دیدم چون امسال ماه رمضان تو عید بود خیلیا رفتن مسافرت . ولی سالهای قبل یادمه وقتی میرفتم بیرون همه بساط پهن کرده بودن کباب میزدن یادمه یه بار تابستون رفتم پارک دیدم همه دارن میخورن قلیونم میکشم من که از بوی دود داشتم خفه میشدم سریع رفتم از اونجا. جالبه امسال حدودا ساعت ۶:۴۰ دقیقه اذانه من تو ماشین بودم داشتم میرفتم خونه ساعت حدودا ۶ بود دیدم خیلیا کنار بستنی فروشی دارن بستنی میخورن 

من سالهای قبلم دیدم چون امسال ماه رمضان تو عید بود خیلیا رفتن مسافرت . ولی سالهای قبل یادمه وقتی میر ...

بله کلا امسآل خبری از ماه رمصون نیست

حتی برنامه های تی وی هم اصلا حال و هوای سال های قبل نداره