2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔توی دوهفته از ۱۴۰۰ شد ۲۳۰۰ اصلا موندم بخدا شانس منه

وقتی اینقدر آرزوشو داری مجبوری بدستش بیاری

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

به جز تکنسین دارو این جهاددانشگاهی چه کلاس مهارتی های دیگه میشه ثبت نام کرد برم سرکار؟ 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
عزیزم  توکلت ب خدا باشه فداتشم کسی نبست ک مشکل نداشته باشه ....ناامید نشو  منم ار ...

ممنونم 

دقیق نمیدونم اما مدرک تکنسین دارو فکر کنم سه ماهس بعد مربوط ب دارو و نسخه خوانی و اینجورچیزاست 

کارم توی داروخونس عزیزم

نمیدونم چقدر مهارت کامپیوتری داری اما اگه در حد متوسط بلدی برو دفاتر پیشخوان کار کن‌. کار سختی نیس‌. تو دفاتر خدمات کامپیوتری هم میتونی مشغول شی فقط در حد ثبت نام و تحقیق دانش آموزی و این حرفا. پیشخوان محیطش هم خوبه و اکثرا همه خانومن‌. فقط هم صبح ها میری. حقوق هم قانون کار‌. کار ثابت و مادامی نیس ولی فعلا برای یکی دوسال خوب میتونی پول ذخیره کنی. با اولین حقوقت هم میتونی بری ثبت نام کنی جهاد.

عزیزم ناراحت نشو 

واقعانمیدونم چرا توی یه همچن شرایطی این حرفارو میزنن

بخدا وقتی قیمتشو دیدم ازاون ساعت دارم گریه میکنم

خب واقعا الان شرایط دادن یه همچن مبلغیو ندارم😔

به جز تکنسین دارو این جهاددانشگاهی چه کلاس مهارتی های دیگه میشه ثبت نام کرد برم سرکار؟ 

همه جور داره من فقط شاخه پزشکیشو میدونم

تکنسین دارو

فوریت های پزشکی 

دستیار دندانپزشک 

و چندتای دیگه

همه جور داره من فقط شاخه پزشکیشو میدونم تکنسین دارو فوریت های پزشکی  دستیار دندانپزشک  ...

ممنون امیدوارم بتونی پولشو جور کنی بری خودمم باید تا تابستون ی جوری پولشو جور کنم 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
نمیدونم چقدر مهارت کامپیوتری داری اما اگه در حد متوسط بلدی برو دفاتر پیشخوان کار کن‌. کار سختی نیس‌. ...

راستش اصلا با کامپیوتر شاید بگم ۱۰ درصد بتونم کارکنم 

زیاد اهل نشستن پای کامپیوتر اینا نبودم

رشته تحصیلی خودم تجربی بود