2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته

336 بازدید | 36 پست

گفتم برم سرکار تنها امیدم برای سرکار رفتن گرفتن مدرک جهاددانشگاهی تکنسین دارو بود کارای دیگه رو نمیخوام برم میخوام کارم مربوط ب درمان باشه پولامو تاچندماه پیش خرج کرده بودم سه‌ماه با پولایی ک پدرم داده بود یک میلیون جمع کردم رفتم برای ثبت نام گفت بعد تعطیلات بیا هزینش ۱۴۰۰ پدرم یکی دوسال توی وضع مالی خوبی نیست خداروشکر داریما ولی خب پدرم از لحاظ مالی کارای مهم تر دیگه ای و باید انجام بده منم روم نمیشه ازش پول بگیرم دلم براش میسوزه

دیروز فهمید ۱میلیون دارم۵۰۰ تومن داد گفت برو ثبت نام کن چقدر خوشحال بودم الان رفتم سایت دیدم هزینه زده ۲۳۰۰۰۰۰

خورد تو ذوقم اگه اینطور باشه من از پس هزینش برنمیام نمیتونمم ب پدرم رو بندازم خداکنه یه دروغ باشه آخه آخه دوهفته یهو شد ۲۳۰۰ دلم خیلی گرفته

خب چ کنیم ما  

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم اونجور بشه که دوست داری 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

درکت میکنم عزیزم خدا بزرگه کمکت می‌کنه از مشکلات بیرون بیای 

زندگی های الان همش پر غم و غصه است از جمله زندگی خودم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

کلاس مهارتی وابسته به نوسانات دلار نبود که شکر خدا وابسته شد😐😐😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
امیدوارم اونجور بشه که دوست داری 

نمیشه اصلا انگار زندگیم طلسم شده دیگه خسته شدم 

چندسال با مریضی روحی سرمیکنم کنکورم افتاده سال بعد چون نمیتونم درس بخونم

پدرم سکته کرد

دلم میخواست این مدرک و بگیرم کار کنم تنها دلخوشیم بود

الان نمیدونم اگه این نشه چه کار باید بکنم خانوادم اجازه نمیده تو هرمحیطی کار کنم خودمم ب کارایی مثل همین دارو و اینجور چیزا علاقه دارم

عزیزم 

توکلت ب خدا باشه فداتشم

کسی نبست ک مشکل نداشته باشه ....ناامید نشو 

منم ارزومه برم سرکار

جهاد دانشگاهی دوتا مدرک دارم 

میشه بگی تکنسین دارو چقد میدن و کجاها میشه کار کرد؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کن

وضعیت مملکت همینه به نظرم یع کار دیگ پیدا کن کمی پول جمع کن ک تو دوره اموزشیتم بتونی خرج خودتو بدی&n ...

خداییش خیلی گردن کردن تو دوهفته اصلا فکرشو نمیکردم

خودت میدونی الان ب سختی میشه یه کار پیدا کرد منم خونوادم اجازه نمیده تو هرمحیطی بخوام کار بکنم 

خداکنه بتونم یه کاری پیدا کنم

خداییش خیلی گردن کردن تو دوهفته اصلا فکرشو نمیکردم خودت میدونی الان ب سختی میشه یه کار پیدا کرد منم ...

انشالله میتونی یه کار موقت پیدا کن یه کم پول جمع کن ک هم بتونی هزینه دورتو بدی هم یه مدت تا بتونی دورتو تموم کنی پول داشتع باشی