2777
2789
نه گلم من اول و اخرم خدا هرچی دارم از خدا ولی دیگه بسمه بخدا دیگه خسته شدم بزور نمیخوامش نمیخوام ...

خدا نکنه قربونت برم 

خدا دعاهای ما رو بی جواب نمی‌ذاره که فداتشم

به مو میرسه ولی پاره نمیشه صبور باش و توکل به خدا 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گلم من اول و اخرم خدا هرچی دارم از خدا ولی دیگه بسمه بخدا دیگه خسته شدم بزور نمیخوامش نمیخوام ...

الهی دورت بگردم😭😭😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چشم گلم حتما ممنونم ازت باردار نیستی؟؟؟

نه فدات شم نیستم قشنگم 

چقدر من الان با بغض و دل شکسته از خدا خواستم خدا خودش نگاه ویژه کنه دلت رو شاد. کنه 😭😭🙏🙏

ممنونم خواهری خدا خیرت بده  حتما حتما

فدات بشم

رها کن + هروقت یادت اومد بگو ولله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین+ اون ۴ جمله ( دوستت دارم، متاسفم، لطفا مرا ببخش، سپاسگزارم ) رو مداوم و طول روز بخون

اب هم زیاد بخور سردرد نشی چون ممکنه سردرد شی

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
چشم گلی حتما حتما ممنونم ثمین جانم

قربونت برم😍

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

سلام عزیزم

من از اول این اتفاقی که براتون افتاد

دائما تاپیک هاتون رو چک میکنم، اگه لایق باشم همیشه همیشه تو دعاهام هستین

خدا میدونه

امروز که این پیام هات رو دیدم مطمئن تر شدم داستانم رو برات بگم

من 12.12 سال ۱۴٠۲ تقریبا ساعت دوازده ظهر خالم، مادربزرگم و شوهر خالم رو همزمان از دست دادم! 

خالم ۳۲ سال بیشتر نداشت همسرش ۴۰ مادربزرگم پنحاه و خورده ای

نمیخوام مسابقه کی از همه بدبخت تره راه بندازم

میخوام بگم میدونم عزیز تو کما داشتن یعنی چی

یعنی استرس من خالم سه، چهار روز تو کما 

البته خالم نبود مادرم بود.... 

انواع و اقسام ختم، دعا هرچی بلد بودم خوندم تا فقط خالم باشه

اما نموند حتی به هوش اومد از دخترش فیلم و عکسم دید و رفت... 

ما موندیم و یه دختر عزیز تر از جان دو ساله(هنوز دو سالش کامل نبود) 

سختی هاش زیاده، گلهی وقتا از شدت دلتنگی و بغض گلو ذرد میشم

و حرف ها و زیاده گویی های دیگران.... 

اما مهم نیست، مهم اینه که خدای ماهم بزرگه

خواستم بگم دستت و بذار تو دست خدا

بگو هرچی صلاح توهست

ببخشید زیاده گویی شد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
ممنونم گلم نظر لطف شماست خدا بهتون صبر و ارامش بده🌹🌹🌹

ممنونم

ان شاءالله به حق آبروی امام رضا خدا نگاه لطفش رو شامل حالتون کنه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
ترو خدا پاییزه تو نماز شبات دعام کن محمد ی طرف ی غم و بدبختی عمیقم دارم یطرف قلبم ترکید دیگه😭😭😭 ...

چشم خواهر اگه توفیق نصیبم شد خوندم روی چشمام.

بمیرم واسه دلت😔

خدایا ای ارحم الراحمین یک نگاه ویژه به یگانه و همه خواهرای حاضر در این تاپیک, بخصوص نیناجون بکن🙏🙏🙏🙏🙏 

خدایا قسمت میدم‌به حق ارحم الراحمین بودنت مشکلات همه رو ختم بخیر کن😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

یگانه با شناختی که ازت دارم از قبل عید تا حالا ، خیلی قوی هستی و شدی الگویی برای ما که کنارت هستیم 

پس نذار ناامید شدن رو ازت یاد بگیریم 

فقط بسپار به خدا مطمنم دلت شاد میشه مهربونم