2777
2789

عزیزم چند ساعتی یبار شایدم بیشتر تاپیکتو چک میکنم میگم پیام نزارم اذیتت نکنم اما خیییلی دلم پیشته 😔😔

الهی به همین وقت اذان ازون معجزه های بزررررگ و قشششنگ خدا براتون اتفاق بیفته و دلت شاد بشه ❤️❤️🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=292909729]چقدر همتون ساکت شدید دبگه هیچ کدومتون هیچی نمیگید شمام کامل امیدتQUOTE]

نه ابجی خدا شاهده من روزی چند بار میام سر میزنم. اما با خودمون میگیم بهت پیام ندیم که هی مجبور ب پاسخ بشی و هی یاداوری و هی حالت بدتر بشه. ما هم امیدواریم و توکل کردیم. و ارزومون اینه دلت شاد بشه ان شالله

چشم به راه...
بله خیلی بدتر😔😔دکترش هفته پیش کامل قطع امید کرد 😭😭

ووای یگانه توروخدا اینطوری نگو 

دکتر قطع امید کرده خدای ما که هست توروخدا این حرفو نزن. بخدا دلم میگیره اینطوری میگی  

همین الان داشتم ‌پیام خصوصیتو هضم میکردم که باز اینو دیدم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اره خواهر اجر صبوری من نرسیدن و نبودن و رفتن محمد قربون خدا برم😭😭😭😭😭😭

یگانه دیونه بازی در نیاررر توروخدا گریم میگیره اینطوری میگی  من به بزرگی خدا قسم که امید دارم چون با تمام وجودم باور دارم خداااااااای من بخواد میتونه کوه جابه حا کنه خدا بخواد میتونه مردهارو هم زنده کنه براااا خدا کاری نداره  بخواد میتونه 

پس حرف از نا امیدی نزن. نا امید کردن کاری از کارهای شیطونه  پس با تکیه گاه از جنس خدا برو جلو و هرگز از رحمت خدا نا امید نشو

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الان دیگه اوضاع خیلی خیلی خراب😔😔😔😔😭😭

عزیزدلم منم پیام نمیزارم میگم مزاحم نباشم و

الهی به حق دل شکسته ربابه اقا محند برگرده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

سلام عزیزم،  خوبی؟ 

ما همه امیدمون ب خدا و ائمه است۰ من یکی ک هنوز مطمئنم حال آقا محمد خوب میشه و آخر تین داستان ب خوبی و خوشی تموم میشه،  اصلا من کلی تدارک دیدم ک بیام واسه جشن عروسیتون،  تو روخدا دیگه حرف از نا امیدی نزن،  اگه میبینی من یا بقیه دوستان زیاد کامنت نمیزاریم فکر نکن ک نا امید شدیم یا اینکه تنها شدی،  نه ب خدا،  فقط میخواهیم با سوالای تکراری اذیتت نکنیم وگرنه هم من هم بیشتر دوستان روزی چند بااار میاییم تو این تاپیک سر میزنیم ب امید خبرای خوب

دردت ب جونم،  تو رو خدا خیلی خیلی مواظب خودت باش و امیدتو از دست نده ♥💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
الان دیگه اوضاع خیلی خیلی خراب😔😔😔😔😭😭

یگانه بعد از تاریک ترین نقطه شب خورشید طلوع میکنه

پایان شب سیه سپید است

بنداز دور هرچی دکتر گف

معجزه فراتر از علمه

الهی ک ب زودی خبرخوبی بما میدی 🌈🕊️🌹

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
یگانه بعد از تاریک ترین نقطه شب خورشید طلوع میکنه پایان شب سیه سپید است بنداز دور هرچی دکتر گف مع ...

ممنونم ثمین جانم

ترو خدا یکم از تکنیک های شکر گذاریت برام بذار

قلبم داره میترکه

سلام عزیزم،  خوبی؟  ما همه امیدمون ب خدا و ائمه است۰ من یکی ک هنوز مطمئنم حال آقا محمد خو ...

خدا نکن  خدا نکن درد من بجونت خواهری

الهی شاد و سلامت باشی مهربونم

اصلا تو تنهایی نفسم بند میاد یهو😔😔😔