2777
2789
یگانه دیونه بازی در نیاررر توروخدا گریم میگیره اینطوری میگی  من به بزرگی خدا قسم که امید دارم چ ...

چچی بگم خواهری هی میام اروم بشم ی شوک جدید بهم وارد میشه دعام کن ترو خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چچی بگم خواهری هی میام اروم بشم ی شوک جدید بهم وارد میشه دعام کن ترو خدا

خبری از اقا محمد بهت دادن چی گفتن ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چقدر همتون ساکت شدید دبگه هیچ کدومتون هیچی نمیگید شمام کامل امیدتون از دست دادید مگه نه 😭😭😭😭 ...

سللم عزیزم چی میتونم بهت بگم وقتی بهت حق میدم هرروز ب یادتم قشنگم حس میکنم یکی از بچه هامی و تاب این همه بی تابی تو را ندارم من اینقدر بس عرضه ام که نمیتونم به بچه خودم کمکی کنم😔 توی ذهنم تصورت میکنم اجزای صورتت را سعی میکنم تصور کنم یه دختر لاغر و غمگین و عذاب میکشم که نمیتونم نه برای تو که دوری نه برای بچه های خودم که الان کنارم خوابیدن کاری کنم😭 میبینی دیوونه شدم امشب چرت و پرت مینویسم خدا کاش کاری بکنه صبر ما خیلی کمه😔

https://www.aparat.com/v/TtUhQ

چرا خدا جواب نمیدی ؟! (این کلیپ و حتما ببینید) 

🥺❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سللم عزیزم چی میتونم بهت بگم وقتی بهت حق میدم هرروز ب یادتم قشنگم حس میکنم یکی از بچه هامی و تاب این ...

چرا من با کامنت شما گریم گرفت خواهر😭

خدایا خودت مشکلات همه حاضران این تاپیک رو ختم بخیر کن و دل هاشون رو شاد کن🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چرا من با کامنت شما گریم گرفت خواهر😭 خدایا خودت مشکلات همه حاضران این تاپیک رو ختم بخیر کن و دل ها ...

الهی آمین قربونت برم عزیزم شاید برای اینکه خودمم دیشب با گریه نوشتم😔😔😔 

اره خیلی خوب😭😭😭 حدیث خصوصی پیام بده کارت دارم

الهی فداتشم پیاماتو خوندم توروخدا ناامید نشو ما فقط خدا رو داریم وگرن دکترا تا حالا هرکدوممونو یجوری ناامید کردن ولی بعدش خدا دستمونو گرفته تو فقط امیدتو از دست نده محمدت خوب میشه بخدا

توکلت بخدا باشه یگانه جان....دکتر دکترا خداس

وقتی با قلب شکسته و چشم گریون ب خدا پناه ببری...وقتی جز خودش امیدی نداشته باشی شک نکن دستتو میگیره

خدا خیلی بزرگه نمیزاره بنده ش ک از فرط ناامیدی بهش پناه آورده و اومده پیش تنها امیدش ناامید و دست خالی برگرده

از امروز شروع میکنم چله زیارت عاشورا و دعای توسل برمی‌دارم برا آقا محمدت

انشالله ک بحق صاحب اسمش شفاشو از خدا میگیریم 🙏

خدا نکن  خدا نکن درد من بجونت خواهری الهی شاد و سلامت باشی مهربونم اصلا تو تنهایی نفسم بند می ...

دورت بگردم دختر مهربون،  آخه تو تنها نیستی،  اصلا خوش ب حالات ک اینقدر دوست صمیمی داری،  همه ما هر لحظه هرجا ک باشیم ب فکرتیم،  ب یادتیم،  تو رو خدا اینقدر خودتو اذیت نکن همه چیز درست میشه،  

باز میشه این در ،،،،  صبح میشه این شب

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سللم عزیزم چی میتونم بهت بگم وقتی بهت حق میدم هرروز ب یادتم قشنگم حس میکنم یکی از بچه هامی و تاب این ...

سلام عزیزم،  با پیامت دلم گرفت،  چقدر ناراحت میشم از اینکه هیچ کاری نمیتونم برای شما دوستای گلم انجام بدم،  از خدا میخوام هر گره ای تو زندگیت داری خیلی زود باز بشه،  هر مشکلی داری زود حل بشه و هر چیزی ک ازش میخوای خیلی زود بهت بده،  از خدا میخوام ب آبروی امام رضا هیچ پدر یا مادری شرمنده بچه هاش نشه، برای آرامش دلت حمد میخونم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

سلام قشنگم خوبی

نه ما هیچ وقت امیدمون از دست نمیدیم چون همیشه توی ناامیدی ها کلی امید هست و خدای بزرگ و مهربونم هست که دستمون رو بگیره بهمون نگاه کنه 

توکلت به خدا باشه قربونت برم مطمنم دلت شاد میشه 

مگه قرار نبود بی قراری نکنی ؟ مگه قرار نبود ناامید نشی و انرژی مثبت بفرستی ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اره خواهر اجر صبوری من نرسیدن و نبودن و رفتن محمد قربون خدا برم😭😭😭😭😭😭

یگانه این حرفا چیه داری میزنی ؟؟ دیگه نشنوماااااا

توکل به خدا داشته باش مگه چه اتفاقی افتاده ؟؟؟ خدا مرده رو زنده می‌کنه .... فقط از خودش بخواه 

انشالله به زودی زود مادرمون حضرت زهرا پیش خدا شفاعتش کنه و بهتر و بهتر بشه دو ماه دیگه محرم هست امیدوارم به حق جگر گوشه های امام حسین که دلت شاد بشه تا اون روز