2777
2789
نبابا هنوز ازدواج نکردن ک ، اینا عاشق هم هستن ولی پدرا مخالف هستن نمیزارن  ده ساله عاشق همن و ...

عزیزم😔

حالا میتونه بره ببینتش؟

خانواده میزارن؟

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀
عزیزم😔 حالا میتونه بره ببینتش؟ خانواده میزارن؟

ن نمیتونه خانواده خودش نمیزارن

ولی ی روزی رفته بود تنهایی با دختر داییش ، بدون اینک کسی بفهمه رفته بود شمال فک کنم رشت هست پسرع 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نمیتونه خانواده خودش نمیزارن ولی ی روزی رفته بود تنهایی با دختر داییش ، بدون اینک کسی بفهمه رفته ...

عزیززززززززززم چقدسخت😭

کی آمارآقا پسره رو میده بهش؟😔

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀
عزیززززززززززم چقدسخت😭 کی آمارآقا پسره رو میده بهش؟😔

دوستش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا کمکش کنه🤲

انشالله

سکته قلبش بشدت ضعیف کرده دکترش دیگه امروز گفت هیچ امیدی بما نداشته باش ۱درصد فقط ۱درصد شاید خدا شف ...

سلام خواهر

اخی چی بگم خدایا😭😭😭 خواهرجون امیدت رو از دست نده, ما به معجزه خدا امیدواریم🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ببخودش قسم که سپردم دست خودش و بس کار دیگه ای ازم بر نمیاد

یگانه جانم با خوندن پیامت قلب منم تکه تکه شد،میدونم شاید حتی حوصله خوندن پیام رو نداشته باشی وکاری از دستم بر نمیاد برات جز التماس وخواهش و در زدن در خونه خودش.کاش حداقل نزدیک بودی بهشون تا میدیدیشون چون نیمی از این حالت بیشتر بابت استرسی هست که از انتظار خبر گرفتن بهت منتقل میشه.عزیزم امیدوارم هرچی زودتر باخبرای خوب بیای🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
نه عنوز ۳ماه نشده گلم

امروز دقیقا شد    دو ماه و نیم   که این بنده خدا تو کماست و داره بین مرگ و زندگی دست و پا میزنه

یگانه خانم راضی شو به رضای خدا  

نخواه که به زور از خدا برشگردونی 

اون فقط بخاطر اصرارهای شما بین این دنیا و اون دنیا معلق مونده و عذاب می کشه اگه واقعا  دوسش داری راضی شو به رضای خدا بزار اون بنده خدا راحت شه 

و به جایگاه ابدیش و کنار اربابش اباعبدالله ارام بگیره

با دلت رضایت بده به ارامشش بذار اون بنده خدا هم به آرامش برسه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
چچجوی میده بخدا فلج شدم صبح ی شلوارم نمیتونستم عوض کنم بقدری گریه کردم از دست کمرم و بدبختی هام

بمیرم الهی خواهر همش واسه اینهمه فشار و استرسه نزدیک ۳ ماهه یک دقیقه ارامش نداشتی😢

عزیزدلمی بخدا از ماه پیش که رفتم اونجا و اومدم کمرم پوکید دیگه خوب نشد که نشد از دیروز کلا فلجم ...

الان داشتم از فراق یه عزیزی گریه میکردم یهو یادت افتادم اومدم خبر بگیرم شوکه شدم...دلمون ب معجزه هاش گرمه 😔

چشم به راه...
عزیزدلمی بخدا از ماه پیش که رفتم اونجا و اومدم کمرم پوکید دیگه خوب نشد که نشد از دیروز کلا فلجم ...

دور از جون خیلی مراقب خودت باش عزیزم

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

نمیدونم چی بگم بخدا 

قلبم تیر کشید تاپیک ۷۵ روز شد رو خوندم 

حتما خدا یچیزی توی تو و اقا محمد دیده یه نوری که ما نداریم 

نمیدونم چی بگم 

کاش خوده امام حسین شفاعتشو کنه کاش حالا که طلبیدتش خودش سلامتیشو بهش برگردونه 

برای خدا که کاری نداره کاش رضایتش تو برگشتن اقا محمد باشه 

دل این همه ادم با این خبر خوشحال میشه 

امیدمون به خداست انشالله که با این امید و توکل دست خالی بر نمیگردیم 

میگم یگانه اگه میتونی یه تاپیک بزن 

چله زیارت عاشورا بگیریم دست جمعی برای بهبودی اقا محمد 

اول و آخرش میرسیم به امام حسین 

با یه نگاهش دنیامون زیر و رو میشه .

سلام یگانه جونم،  بمیرم برای دلت ک این همه گرفته و این همه غم روش میاد😭 شرمندتم ک هیچ کاری از دستم برات بر نمیاد ولی بخدا هر روز و هر لحظه ب فکرتم و دعات میکنم😭

خدا رو قسم میدم ب شش ماهه امام حسین،  خدارو قسم میدم ب تک تک زخم های بدن اربابم امام حسین،  خدا رو قسم میدم ب صبر و به اشک حضرت زینب... ک هر چی زودتر جواب اشک ها و دل شکسته ات رو بده و خیلی زود آقا محمد خوب بشه😭😭😭😭😭

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سلام یگانه جونم،  بمیرم برای دلت ک این همه گرفته و این همه غم روش میاد😭 شرمندتم ک هیچ کاری از ...

سلام گلم دشمنات بمیرن

بخدا تک تک شما خواهری در حق من تموم کردید

من شرمنده تک تکتونم

ترو بجدت قسم هم محمد هم من زیاد دعا کن

این روزا قلبم داره میترکه دیگه

از دو طرف فشار روم که نفسم داره میبره 😭😭😔😔